Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Σετ 2 μαγνήτες για διακόσμηση.

Κωδικός προϊόντος: 50300
Κατασκευαστής: BELEDUC
Σετ 2 ξύλινων τεμαχίων καρδιά και λουλούδι που μπορούν να χρωματιστούν και να γίνουν μαγνητικά. Διαστάσεις: 60x60x2mm το καθένα. Ιδανικά για τη γιορτή της μητέρας ή για να διακοσμήσετε μαγνητικές επιφάνειες.
€1,00
Εικόνα για τον εκδότη BELEDUC

Μία οικογενειακή επιχείρηση με έδρα στη Γερμανία και μία παράδοση στη βιομηχανία των παιχνιδιών εδώ και 50 χρόνια!
Σύνθημα της εταιρείας αποτελεί το "Παίζω, Αποκτώ εμπειρίες, Μαθαίνω"!
Σχεδιάζει, δοκιμάζει και παράγει ξύλινα εκπαιδευτικά παιχνίδια όπως παζλ, επιτραπέζια, παιχνίδια ρόλων, κούκλες κουκλοθεάτρου, είδη αθλητικών δραστηριοτήτων και εικαστικών τεχνών.
Προωθεί την απόλαυση του παιχνιδιού μεταξύ των παιδιών τόσο σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία όσο και μέσα στην οικογένεια.
Τα παιδιά παίζουν, αποκτούν εμπειρίες και μαθαίνουν. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια τονώνουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη όλων των παιδιών, έτσι ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό θεμέλιο για το μέλλον!

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Ξύλινο ανοιχτήρι διαστάσεων 60x100mm.

Ξύλινο ανοιχτήρι διαστάσεων 60x100mm. Με δύο μορφές αγόρι και κορίτσι για να το ζωγραφίσετε. Ξεχωριστό δώρο για πολλές περιστάσεις!
€1,80

Μαγνητικό Tagram

Το γνωστό παιχνίδι Tangram σε έκδοση "travel". Το σετ αποτελείται από 7 μαγνητικά αφρώδη σχήματα και διάφορες ασκήσεις.
€9,00

Ξύλινα μαγνητάκια.

Ξύλινα μαγνητάκια. 32 ξύλινα μαγνητάκια σε 8 διαφορετικά σχέδια, σπιτάκι, ελέφαντας, φάλαινα, αρκουδάκι, καραμέλα, ανθρωπάκι, καμηλοπάρδαλη, μπλούζα. Μπορείτε να τα διακοσμήσετε ή να τα ζωγραφίσετε. Επίσης στην επιφάνειά τους μπορείτε να κολλήσετε χαρτί ύφασμα ή οποιοδήποτε διακοσμητικό. Μέσο μέγεθος: 6cm.
€15,00