Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Τετράγωνοι Καθρέφτες

Κωδικός προϊόντος: 340100
Διαθεσιμότητα: 3 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: NATHAN
Σετ 10 τετράγωνοι, άθραυστοι, πλαστικοί καθρέφτες (12x12x0,15cm) καλυμμένοι με ταινία. Μπορούν επίσης να κολληθούν σε οποιοδήποτε υλικό, χαρτόνι, ξύλο, και άλλα.
22,00 €
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Πλαστικές Διαφάνειες Βιτρό

Σετ 10 διαφανή πλαστικά φύλλα για τη δημιουργία χρωματιστών διακοσμητικών και μόμπιλε. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με την μπογιά τζαμιού και το μολύβι υαλουργού.
11,00 €