Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Χάρτινο Κουκλοθέατρο

Κωδικός προϊόντος: 336202
Κατασκευαστής: NATHAN
Κουκλοθέατρο (87x31x133cm) από σκληρό χαρτόνι. Τα παιδιά μπορούν να το ζωγραφίσουν σύμφωνα με την επιλογή τους πριν ξεκινήσουν το παιχνίδι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μπακάλικο.
35,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Παιχνίδι Φαγητού

Εκπαιδευτικό υλικό που καλύπτει 4 διαφορετικούς τύπους δραστηριοτήτων: 2 παιχνίδια λόττο ταύτισης (τα παιδιά πρέπει να βρουν τα όμοια τρόφιμα), ένα παιχνίδι ομαδοποίησης (τα παιδιά πρέπει να ομαδοποιήσουν τα τρόφιμα και τα αντίστοιχα σύμβολα) και ένα παιχνίδι γλώσσας και λεξιλογίου (τα παιδιά αναγνωρίζουν βασικές τροφές, συζητούν, αιτιολογούν, συγκρίνουν και μιμούνται). Το κουτί περιέχει 35 φωτογραφίες (24x18cm), 25 μικρότερες (8x7cm) 5 πίνακες διπλής όψεως και 5 σύμβολα τροφίμων.
50,00 €

Μαγνητικός Κύκλος Ζωής ενός Φυτού

Ρεαλιστικά μοντέλα του κύκλου ζωής του μήλου και του φασολιού. Χρησιμοποιήστε τα στο μαγνητικό σας πίνακα και μελετήστε τα διαφορετικά στάδια! Διαστάσεις μεγαλύτερου κομματιού: 20x20cm
30,00 €

Buzzer

Buzzer σε 4 διαφορετικά χρώματα με διαφορετικούς ήχους. Κάνει το μάθημα ή το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό. Χρησιμοποιήστε το για να δώσετε την απάντησή σας και όχι μόνο! Η τιμή αναφέρεται στο τεμάχιο.
10,00 €