Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Επιτραπέζια
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Σχήματα Χρωμάτων

Ξύλινο, εκπαιδευτικό παιχνίδι για την εκμάθηση χρωμάτων, σχημάτων, αριθμών και γραμμάτων. Αξιοποιήστε τις 16 κάρτες με τις διαφορετικές εικόνες ή παίξτε ελεύθερο παιχνίδι. Υπέροχο παιχνίδι που ενισχύει τη λογική σκέψη, το συντονισμό ματιού-χεριού και τη φαντασία!
24,00 €

Σχολείο με Χαρακτήρες

Ανοίξτε την πόρτα, τα παράθυρα, γυρίστε το ρολόι κτλ, παίξτε με τους χαρακτήρες και χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας, ταξιδέψτε στο χώρο του σχολείου. Διαστάσεις: 30x25,5cm
35,00 €

Τα παιδιά του κόσμου

Έξι παιδιά κάνουν ένα ταξίδι εξερεύνησης του κόσμου. Έρχονται από την Αφρική, την Αμερική, την Ασία, την Αυστραλία και την Ευρώπη και θέλουν να μάθουν για άλλες ηπείρους και χώρες. Κάθε παιδί φέρνει καρτ ποσταλ με τοπία, ζώα και κτίρια από τη χώρα του και τις δίνει στους συνταξιδιώτες του. Ας ακολουθήσουμε τα παιδιά σ' αυτό το συναρπαστικό ταξίδι! Διαστάσεις: 520x520x60mm
63,00 €

Τα παιδιά του κόσμου

Ένα μαγνητικό παιχνίδι για τα παιδιά και τα ζωάκια από όλες τις διαφορετικές ηπείρους. Οι κάρτες δείχνουν την καταγωγή των παιδιών και των γλυκύτατων ζώων. Τα μαγνητικά κομμάτια μπορούν να τοποθετηθούν όπως φαίνεται στις κάρτες ή σε εντελώς διαφορετικούς, δημιουργικούς συνδυασμούς!Διαστάσεις: 195x265x40cm
25,00 €

Ταξίδια Ζώων

Ταξιδέψτε παρέα με αγαπημένα ζωάκια, ξεναγήστε τα στα πιο ωραία σημεία της γης και οδηγήστε τα με ασφάλεια πίσω στο σπίτι.
27,00 €

Ταξινόμησε τα αρκουδάκια

Βάλτε τα αρκουδάκια ίδιου χρώματος και σχήματος μπροστά ή πάνω στην αντίστοιχη κάρτα. Χρησιμοποιήστε τη λαβίδα για να αναπτύξετε τη λεπτή κινητικότητα. Το παιχνίδι περιέχει 5 ξύλινες κάρτες με 10 δραστηριότητες, 32 πλαστικά αρκουδάκια σε 4 χρώματα και 4 σχήματα και 1 ξύλινη λαβίδα σε χάρτινο μαγνητικό κουτί αποθήκευσης.
34,00 €

Ταξινομώ τις χάντρες

Μαθαίνω για τα σχήματα, τα χρώματα, τη σειρά και τα σχέδια. Ακολουθήστε τα σχέδια όπως φαίνονται στις κάρτες-μοντέλα γεμίζοντας το νήμα ή τη ράβδο. Στα λευκά ή μαύρα σχέδια, χρησιμοποιήστε όποιο χρώμα θέλετε. Το παιχνίδι περιέχει 8 ξύλινες κάρτες, 16 μοντέλα (24x6cm), 2 κόκκινα νήματα από βαμβάκι (50cm), 40 πλαστικές χάντρες σε 5 χρώματα και 4 σχήματα, μια πλαστική ράβδος και μια ξύλινη βάση (8,3x8,3x1,7cm), σε χάρτινο μαγνητικό κουτί αποθήκευσης (31x23x6cm).
30,00 €

Τάπητας Μαθηματικών Δραστηριοτήτων

Ρίξε τα ζάρια, κάνε την πράξη και πήγαινε στην σωστή απάντηση. Ένα παιχνίδι που ενθαρρύνει τη σωματική άσκηση και εισάγει τα παιδιά στις βασικές έννοιες των μαθηματικών. Το σετ αποτελείται από 1 μεγάλο τάπητα (122x152cm), 3 αφρώδη ζάρια (ακμής: 13cm) και 28 χρωματιστές μάρκες.
52,00 €

Το παιχνίδι των χρωμάτων

Επιτραπέζιο παιχνίδι που βοηθάει τα μικρά παιδιά να υπακούσουν σε οδηγίες και να παίζουν με σχήματα και χρώματα. Σκοπός του παιχνιδιού είναι το ντύσιμο των χαρακτήρων στις καρτέλες δραστηριοτήτων.
70,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές