Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Επιτραπέζια
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Χρωματιστά Τρίγωνα-Μοτίβα

Χρησιμοποιώντας 50 ξύλινα τρίγωνα σε 4 διαφορετικά χρώματα μπορούν να δημιουργηθούν εκατοντάδες διαφορετικά μοτίβα οριζόντια, αλλά και κάθετα. Αντιγράψτε τις κάρτες δραστηριοτήτων, δημιουργήστε τα δικά σας μοτίβα αναπτύσσοντας τη φαντασία και τη λογική σκέψη! Δημιουργήστε ελεύθερα και το αποτέλεσμα θα είναι κάθε φορά μοναδικό! Η ξύλινη κασετίνα (203x203x43mm) περιλαμβάνει 50 ξύλινα χρωματιστά τρίγωνα και 10 κάρτες μοτίβων.
32,00 €

Χρωματιστοί Κύβοι

Παιχνίδι στρατηγικής, ιδανικό για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά! Περιλαμβάνονται 40 χρωματιστές κάρτες με τετράγωνα που είναι στη διάθεσή σας για να σκεφτείτε λογικά και να συμπληρώσετε τα χρώματα. Πόσα περισσότερα χρώματα μπορείτε να συνδυάσετε κάθε φορά για να γίνετε ο νικητής του παιχνιδιού;
14,00 €

Χρωματιστοί Κύβοι-Μοτίβα

Χρησιμοποιώντας 30 ξύλινους χρωματιστούς κύβους μπορούν να δημιουργηθούν εκατοντάδες διαφορετικά μοτίβα οριζόντια αλλά και κάθετα. Αντιγράψτε τις κάρτες δραστηριοτήτων και δημιουργήστε τα δικά σας μοτίβα, αναπτύσσοντας τη φαντασία και τη λογική σκέψη! Δημιουργήστε ελεύθερα και το αποτέλεσμα θα είναι κάθε φορά μοναδικό! Η ξύλινη κασετίνα (232x197x57mm) περιλαμβάνει 30 ξύλινους χρωματιστούς κύβους (35x35mm) και 10 κάρτες μοτίβων.
52,00 €

Ψάξε – Βρες

Βάλτε μία κάρτα δραστηριοτήτων στο κουτί του παιχνιδιού και προσπαθήστε να βρείτε τα ζευγάρια, σηκώνοντας τους κόκκινους δίσκους. Αναπτύξτε το συγχρονισμό ματιού – χεριού, την οπτική διάκριση αλλά και την αντίληψη του χώρου. Το παιχνίδι περιέχει 1 ξύλινο κουτί (20,5x16cm), 12 ξύλινους κόκκινους δίσκους και 4 χάρτινες κάρτες με 8 δραστηριότητες, σε χάρτινο μαγνητικό κουτί αποθήκευσης (21x12x6cm).
40,00 €

Ψάρεμα

Ξύλινο διασκεδαστικό παιχνίδι δεξιοτεχνίας για εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο. Περιλαμβάνονται 4 καλάμια ψαρέματος, 4 βάσεις και 12 ψαράκια.
34,00 €

Χαρούμενα Κοτοπουλάκια

Τα κοτοπουλάκια παίζουνε κρυφτό στον αχυρώνα. Μετακινήστε τα ξυλάκια για να τα βρείτε. Το σετ περιλαμβάνει 5 ξύλινα κοτοπουλάκια, 12 ξυλάκια, 1 αχυρώνα και 16 πιόνια.
25,00 €

Περίπατος στο Δάσος

Ποια ομάδα, οι κοκκινοσκουφίτσες ή οι λύκοι θα φτάσει πρώτη στο σπίτι της γιαγιάς και θα της δώσει τα περισσότερα βάζα μαρμελάδας; Μετρήστε, προσθέστε, αφαιρέστε, καθώς παίζετε!
45,00 € 52,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές