Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Λογοθεραπεία
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Educo-Κύλινδροι Βάρους

Σετ 12 πλαστικοί κύλινδροι, διαφορετικού βάρους σε ξύλινη βάση (38x13cm). Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αναγνώριση και κατανόηση των διαφορετικών ήχων, ομαδοποίηση, ταξινόμηση (πχ ανά βάρος, όμοια βάρη κλπ) και για πολλούς ακόμα εκπαιδευτικούς σκοπούς.
45,00 €

Educo-Ξύλινο Παζλ Υγιεινή

Ξύλινο παζλ 49 κομματιών με διαφορετικές πτυχές της ατομικής υγιεινής που αναπτύσσονται στους διαφορετικούς ορόφους ενός σπιτιού. Διαστάσεις : 40x40cm
30,00 €

Educo-Ξύλινο Παζλ Υγιεινή

Ξύλινο παζλ 49 κομματιών με θέμα την υγιεινή. Βοηθάει στην ανάπτυξη του λεξιλογίου και περιέχει πολλές λεπτομέρειες για παρατήρηση και συζήτηση. Διαστάσεις : 40x40cm
28,00 €

Educo-Παιχνίδι Μνήμης με Ζωάκια

Ξύλινη κασετίνα (24×12,5x7cm) με 48 πλαστικές κάρτες για την αναγνώριση των ζώων, την ενίσχυση της μνήμης, την ανάπτυξη του λεξιλογίου και τη σωστή χρήση του. Αναγνωρίζουμε και κατονομάζουμε τα ζώα, κατατάσσουμε και ομαδοποιούμε τα ζώα, ταιριάζουμε τους γονείς με τα μωρά τους αλλά και τα ζώα με κομμάτια του σώματος και του δέρματός τους.
35,00 €

Educo-Παιχνίδι σκιών

Αποτελείται από 4 καρτέλες και 2 σειρές από 32 καρτελάκια. Η πρώτη σειρά περιλαμβάνει τα αντικείμενα έγχρωμα, ενώ η δεύτερη σειρά απεικονίζει την σκιά τους. Το παιχνίδι λειτουργεί σαν απλό λόττο, σαν λόττο σκιών και σαν παιχνίδι μνήμης. Σε ξύλινη κασετίνα διαστάσεων 34x20cm
65,00 €

Educo-Πίνακας Δραστηριοτήτων

Μαγνητικός πίνακας (63,5x53cm) με 27 μαγνητικά καρτελάκια δραστηριοτήτων, 40 μαγνητικά καρτελάκια με οικείες δραστηριότητες και 1 ξύλινη βάση για την τοποθέτηση των καρτών.
85,00 €

Educo-Συνδύασε 3 εικόνες

Προσπάθησε να συνδυάσεις 3 καρτελάκια και αιτιολόγησε γιατί ανήκουν στην ίδια ομάδα. Παιδαγωγικό υλικό που βοηθάει στην ανάπτυξη λόγου, στην ταξινόμηση και στην ομαδοποίηση. Η ξύλινη κασετίνα (24x12x7,5cm) περιλαμβάνει 48 πλαστικές κάρτες με εικόνες από το οικείο περιβάλλον των παιδιών (φρούτα, λαχανικά, ζωάκια, χειροτεχνίες).
40,00 €

Educo-Συνδύασε τις δύο εικόνες

Ξύλινη κασετίνα (24x12,5x7cm) με 28 πλαστικές κάρτες εικόνων. Ταιριάζουμε δύο εικόνες που ανήκουν στην ίδια κατηγορία, κατονομάζουμε τα αντικείμενα που απεικονίζονται και έτσι, αναπτύσσουμε το λεξιλόγιο και τη λογική σκέψη.
40,00 €

Educo-Σχήματα & Χρώματα

Πάρτε το κομμάτι έναρξης της αλυσίδας. Συμπληρώστε την αλυσίδα τοποθετώντας κομμάτια που απεικονίζουν χρώματα και σχήματα που αντιστοιχούν. Σε περίπτωση που μετά την τοποθέτηση όλων των καρτών έχει σχηματιστεί ένα τετράγωνο, τότε τα έχετε καταφέρει πολύ καλά! Στη συνέχεια, μπορείτε να παίξετε αντιστοιχίζοντας μόνο χρώματα ή μόνο σχήματα. Προσπαθήστε να κατασκευάσετε την αλυσίδα, χρησιμοποιώντας όσες περισσότερες κάρτες γίνεται. Η πρόκληση αυτή καθιστά ακόμα πιο διασκεδαστικό το παιχνίδι, ενώ ενισχύει την οπτική διάκριση, την αντίληψη του χώρου, την αναγνώριση των σχημάτων και των χρωμάτων, αλλά και την κατάταξη. Η ξύλινη κασετίνα (33.5x22.5x7cm) περιλαμβάνει 25 ξύλινες κάρτες (9x9cm), το μέγεθος των οποίων, καθιστούν το παιχνίδι ιδανικό για το πάτωμα!
47,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές