Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

“Max&Tobo”

Κωδικός προϊόντος: 010618
Κατασκευαστής: Tutobo Smart Toys
Εκπαιδευτικό ρομπότ “Max&Tobo” , ένα παιχνίδι για την εκμάθηση προγραμματισμού και ρομποτικής . Συνδυάζοντας την ρομποτική, τον προγραμματισμό, κανόνες επιτραπέζιου αλλά και μια διαστημική ιστορία σε ένα προϊόν. Με το εκπαιδευτικό ρομπότ “Max&Tobo” τα παιδιά μαθαίνουν τις αρχές του προγραμματισμού με έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο. Συνδυάζοντας το ψηφιακό και το πραγματικό παιχνίδι , προσφέρει στα παιδιά μια δια-δραστική εμπειρία εκμάθησης.
€99,00

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 6+
Εικόνα για τον εκδότη Tutobo Smart Toys

Η Tutobo Smart Toys έχει αναπτύξει ένα ρομπότ – παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 6+ ετών το οποίο λειτουργεί ως πλατφόρμα εκμάθησης προγραμματισμού ρομποτικών συστημάτων με στόχο την εξοικείωση των παιδιών με τοπρογραμματισμό. Αξιοποιώντας το παραμύθι και κανόνες επιτραπέζιου, τα παιδιά που δεν έχουν κλίση στην τεχνική εκπαίδευση έχουν τη δυνατότητα να μάθουν προγραμματισμό με δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο.

“Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά του σήμερα τα εφόδια που χρειάζονται για έναν κόσμο που αλλάζει με απίστευτη ταχύτητα”. Αυτή η επιθυμία οδήγησεστη δημιουργία της Tutobo Smart Toys, μίας ελληνικής εταιρείας με πάθος για τη ρομποτική, τα παραμύθια και τα παιχνίδια, στοιχεία που έχει καταφέρει να συνδυάσει στο εκπαιδευτικό ρομπότ Max & Tobo!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 6+