Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Quadriludi- Πίνακες λογικής

Κωδικός προϊόντος: 342125
Κατασκευαστής: NATHAN
Το εργαστήριο βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν τη διάσταση των πινάκων διπλής εισόδου και να τους χρησιμοποιήσουν. Οι 6 σειρές των καρτών βασίζονται σε σχέδια και στη σχέση μεταξύ τους. Οι διαφορετικές δραστηριότητες αναπτύσσουν την παρατήρηση και τη λογική σκέψη. Το κουτί περιέχει : 6 πλαστικές βάσεις (26Χ26 cm), 36 κάρτες δραστηριοτήτων 6 σειρών (23Χ25 cm ), 206 καρτελάκια από σκληρό, ανθεκτικό χαρτόνι (πλευράς 4 cm) και 12 πλαστικά για αποθήκευση.
€72,00
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 5+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 5+