Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Προτάσεις έως 20€
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Αυτοκόλλητα τοίχου Ζούγκλα

Σετ 3 φύλλων με αυτοκόλλητα, με θέμα τη ζούγκλα. Κολλάνε και ξεκολλάνε πολύ εύκολα! Διακοσμήστε το δωμάτιο, την τάξη, τα έπιπλα, τα τζάμια κτλ.
10,00 €

Αφρώδη Αυτοκόλλητα

Σετ 400 αφρώδη αυτοκόλλητα σε διαφορετικά σχέδια (σκυλάκι, γατούλα, λουλούδι, αυτοκίνητο, καραβάκι, αεροπλάνο, τρένο, και άλλα). Κολλήστε τα και διακοσμήστε οποιαδήποτε επιφάνεια!
14,00 €

Αφρώδης Κύλινδρος Πισίνας

Αφρώδης κύλινδρος για χρήση σε πισίνα και εκμάθηση κολύμβησης σε πολύ μικρά παιδιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός νερού για μαθήματα ισορροπίας!
4,50 €

Βάζο για διακόσμηση

Βάζο για διακόσμηση με δύο σχέδια. Ζωγραφίστε το με τους μαρκαδόρους Multipens για άψογο αποτέλεσμα. Μόλις βάλετε νερό, το βάζο θα σταθεί όρθιο. Διαστάσεων 150x270mm
2,00 €

Βελανίδια Aνακάλυψης

Σετ 10 άδεια βελανίδια (ύψους: 3,5cm) σε φυσικά χρώματα. Παίξτε παιχνίδια μνήμης, κρυμμένου θησαυρού ή όποιο άλλο παιχνίδι σκεφτείτε. Στη βάση κάθε βελανιδιού θα βρείτε μια σιλουέτα ενός ζώου από το δάσος.
19,00 €

ΒΙΟ Αλυσίδα οδοντοφυΐας

Μαλακή αλυσίδα οδοντοφυΐας με 6 δακτυλίους και 1 διακοσμητικό ζωάκι!
13,00 €

ΒΙΟ Αλυσίδα οδοντοφυΐας

Μαλακή αλυσίδα οδοντοφυΐας με 6 δακτυλίους και 1 διακοσμητικό ζωάκι!
13,00 €

Γάντι με μπαλάκι

Διασκεδαστικό παιχνίδι ρίψης, κατάλληλο ακόμα και για αρχάριους. Το σετ αποτελείται από 1 γάντι (26,7cm) και 1 μαλακό μπαλάκι.
18,00 €

Γαντόκουκλα Αγελάδα

Οι γαντόκουκλες αναπτύσσουν τη φαντασία των παιδιών αλλά και τις κινητικές τους δεξιότητες πλάθοντας ιστορίες και παίζοντας παιχνίδια ρόλων. Το άνοιγμα στο πίσω μέρος επιτρέπει τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες να παίζουν με τα 5 δάχτυλα. Τα παιδιά λατρεύουν αυτά τα όμορφα και φιλικά ζωάκια.
14,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές