Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Προτάσεις έως 20€
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Τσουγκράνα

Τσουγκράνα από υψηλής ποιότητας πλαστικό, κατάλληλη για πολύ μικρά παιδιά. Μήκος: 20cm
2,00 €

Υφασμάτινες Δαχτυλόκουκλες

Σετ 24 βαμβακερές, πλενόμενες, δαχτυλόκουκλες. Ζωντανέψτε τις σχεδιάζοντας ποικίλους χαρακτήρες!!! Διαστάσεις: 240x200mm
28,00 €

Υφασμάτινο Ασπρόμαυρο Βιβλίο Δραστηριοτήτων

Μαλακό βιβλίο με μία διαφορετική δραστηριότητα, σε κάθε σελίδα. Οι σελίδες είναι κυρίως ασπρόμαυρες ώστε να διευκολύνουν την οπτική ανάπτυξη των παιδιών τους πρώτους μήνες ζωής, μέσω της αντίθεσης. Για το λόγο αυτό υπάρχουν μόνο λίγες, μικρές, έγχρωμες λεπτομέρειες.
26,00 €

Υφασμάτινο Βιβλιαράκι Κοάλα

Μαλακό βιβλιαράκι με εντυπωσιακά σχέδια, ιδανικό για τα νεογέννητα μωράκια. Στη μία πλευρά της σελίδας υπάρχει η εικόνα έγχρωμη και στην άλλη πλευρά, ασπρόμαυρη. Στο τέλος το βιβλίου υπάρχει ένα παιδικός καθρέφτης που βοηθάει το μωράκι να ανακαλύψει τον εαυτό του.
28,00 €

Υφασμάτινο Βιβλίο Ακορντεόν Γάτα

Μαλακό βιβλιαράκι ακορντεόν με πολύ ελκυστικά χρώματα. Από τη πλευρά υπάρχουν εικόνες με μία γάτα και από την άλλη, πολλά και διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα. Πλένεται στους 30°C.
23,00 €

Υφασμάτινο Νεσεσέρ

Βαμβακερό νεσεσέρ (200x100x100mm) με πλαστικό στο εσωτερικό. Μπορείτε να τo ζωγραφίσετε ή να τo διακοσμήσετε με διάφορα υλικά (πούλιες, κουμπιά, χρυσόσκονη, glitter και ό,τι άλλο θέλετε). Ιδανική ιδέα για δωράκι!
4,00 €

Υφασμάτινο πορτοφολάκι με φερμουάρ

Βαμβακερό, υφασμάτινο πορτοφολάκι με φερμουάρ (140x160mm). Ζωγραφίστε το με το δικό σας μοναδικό τρόπο και χαρίστε το στους αγαπημένους σας!
3,50 €

Φελλοί με ξύλινα διακοσμητικά

Κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα χρήσιμο και ιδιαίτερο δώρο! Σετ 2 φελλοί με ξύλινα διακοσμητικά σε σχέδιο λουλούδι και καρδιά. Διαστάσεις: 60x90mm
2,50 €

Φόρμες

Σετ 24 φόρμες από πλαστικό υψηλής ποιότητας, σε υπέροχα σχέδια και τέσσερα έντονα χρώματα. Αναπτύσσουν το συντονισμό ματιού-χεριού, βοηθούν στην ανάπτυξη κοινωνικής συμπεριφοράς και είναι ιδανικές για χρήση σε παιδικούς σταθμούς.
20,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές