Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Παιχνίδια Εξωτερικού Χώρου
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Eco-Drum

Υλικό οριοθέτησης χώρου, κάθε σχήματος και διάστασης, με στρογγυλεμένες γωνίες. Διαθέσιμα χρώματα: μαύρο, κόκκινο, πράσινο, μπλε, γκρι Διάμετρος: 25cm Ύψος: 40cm Εναρμονίζεται με τις οδηγίες EN1176 και EN71-3.
0,00 €

Eco-Ground

Προστατευτικό δάπεδο σε υπέροχα χρώματα που επιτρέπουν να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια, ενώ παράλληλα διασφαλίζετε την ασφάλεια στο παιχνίδι! Συνίσταται σε ένα επίπεδο από ανακυκλωμένο σύνθετο καουτσούκ και σε ένα επίπεδο από EPDM. Διαθέσιμα χρώματα: σκούρο κόκκινο, σκούρο πράσινο, μπλε, καφέ, κίτρινο, πορτοκαλί, γκρι Πάχος: 60mm Η τιμή αναφέρεται στο τετραγωνικό. Εναρμονίζεται με τις οδηγίες EN1176 και EN71-3.
0,00 €

Eco-Mushroom

Γωνίες ασφαλείας που απορροφούν τους κραδασμούς και προστατεύουν από προσκρούσεις και ατυχείς πτώσεις. Είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένο καουτσούκ, ένα προϊόν εύκολο στη χρήση και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε επιφάνεια αλλά και σε διαφορετικές διαστάσεις. Διατίθεται στα εξής χρώματα: κόκκινη βάση-κόκκινο μανιτάρι, κόκκινη βάση-γαλάζιο μανιτάρι, κόκκινη βάση-κίτρινο μανιτάρι, πράσινη βάση-κόκκινο μανιτάρι, πράσινη βάση-γαλάζιο μανιτάρι. Ύψος: 25cm Ύψος βάσης: 30cm Διάμετρος βάσης: 25cm Διάμετρος μανιταριού: 50cm Εναρμονίζεται με τις οδηγίες EN1176 και EN71-3.
0,00 €

Eco-Safe Corner

Γωνίες ασφαλείας που απορροφούν τους κραδασμούς και προστατεύουν από προσκρούσεις και ατυχείς πτώσεις. Είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένο καουτσούκ, ένα προϊόν εύκολο στη χρήση και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε επιφάνεια αλλά και σε διαφορετικές διαστάσεις. Διατίθεται στα εξής χρώματα: Μαύρο, Κόκκινο, Πράσινο, Μπλε, Γκρι. Η τιμή αναφέρεται στο μέτρο. Μήκος: 1m Πάχος: 2.5cm Εναρμονίζεται με τις οδηγίες EN1176 και EN71-3.
0,00 €

Eco-Soft Tile

Προστατευτικό δάπεδο, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο SBR και PFU, σας εγγυάται μέγιστη ασφάλεια! Διαθέσιμα χρώματα: μαύρο, κόκκινο, πράσινο, γκρι Η τιμή αναφέρεται στο τετραγωνικό. Διαστάσεις: 500x500mm Πάχος: 4,5cm Εναρμονίζεται με τις οδηγίες EN1176 και EN71-3
0,00 €

Ergonomic Scooter

Πλαστικό, ιδιαίτερα ανθεκτικό scooter (43x33cm) με 4 ρόδες διαστάσεων. Διαθέτει εργονομικές χειρολαβές που επιτρέπουν στα παιδιά να καθίσουν ακίνδυνα στην επιφάνειά του. Σηκώνει μέχρι: 80kg
45,00 €

Frisbee

Διάμετρος: 23cm
5,50 €

Heutink-Κιμωλίες Δρόμου

Σετ 7 κιμωλιών σε άσπρο, κίτρινο, κόκκινο, πράσινο, πορτοκαλί, μπλε και καφέ με άψογο αποτέλεσμα. Είναι τετράγωνες, εύκολες στη χρήση από τα μικρά παιδιά και ιδιαίτερα ανθεκτικές. Χάρη στο σχήμα τους δεν σπάνε εύκολα. Καθαρίζουν εύκολα με νερό.
3,00 €

Hula Hoop Κίτρινο

Ένας διασκεδαστικός τρόπος να ενθαρρύνετε την κινητικότητα, το συγχρονισμό και την ενδυνάμωση του κορμού. Διάμετρος : 75cm
10,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές