Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Ιδέες για Βάπτιση
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Educo-Ξύλινο Επιτραπέζιο Κουκλοθέατρο

Ξύλινο, επιτραπέζιο κουκλοθέατρο για ατελείωτο παιχνίδι ρόλων. Αναπτύσσει τη φαντασία και τις κοινωνικές δεξιότητες. Διαστάσεις: 47x51,5cm
60,00 €

Educo-Πάρκινγκ

Ξύλινο πάρκινγκ τριών επιπέδων με χειροκίνητο ασανσέρ και μπάρα. Διαστάσεις: 36x66x48cm.
90,00 €

Educo-Τάπητας Κουτσό

Αντιαλλεργικός, οικολογικός τάπητας με αντιολισθητική βάση. Διαστάσεις: 200x95cm
53,00 €

Educo-Τάπητας Πόλη

Πλαστικός, ιδιαίτερα ανθεκτικός, πλενόμενος τάπητας (200x120cm) με θέμα την πόλη. Συνδυάστε αυτοκίνητα, φιγούρες, τουβλάκια και ό,τι άλλο φαντάζεστε κάνοντας το παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον.
35,00 €

Educo-Τάπητας Φάρμα/Ζωολογικός Κήπος

Πλαστικός, ιδιαίτερα ανθεκτικός, πλενόμενος τάπητας (200x120cm) με θέμα την φάρμα. Συνδυάστε αυτοκίνητα, φιγούρες, τουβλάκια, ζωάκια και ό,τι άλλο φαντάζεστε κάνοντας το παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον.
35,00 €

Educo-Φάρμα

Ξύλινη φάρμα με συρρόμενη πόρτα και σκεπή που ανοίγει. Ιδανική για χρήση από πολλά παιδιά συγχρόνως. Διαστάσεις: 50x24x28cm
85,00 €

Nienhhuis Montessori-Mobile Οκτάεδρα

Μοντεσσοριανό Μόμπιλο με οκτάεδρα, ιδανικό για τα βρέφη που μετά τις πρώτες 7 βδομάδες μπορούν να αντιληφθούν τις αντιθέσεις των βασικών χρωμάτων. Τα οκτάεδρα είναι 3 διαστάσεων και διαφορετικού μεγέθους. Είναι κατασκευασμένα από μεταλλικό, γυαλιστερό χαρτί και κρέμονται εύκολα. Κινούμενα, δημιουργούν ήχο και φως και ενισχύουν τη συγκέντρωση και το συντονισμό της λειτουργίας των 2 ματιών.
37,00 €

Nienhuis Montessori-Batting Ball

Μπάλα κατασκευασμένη από νήμα, με κουδουνάκι στο εσωτερικό της. Βοηθάει στην ενδυνάμωση των χεριών.
15,00 €

Nienhuis Montessori-Kicking Ball

Μαλακή, υφασμάτινη μπάλα με σχεδιασμό ιαπωνικής έμπνευσης. Η διάμετρος της μπάλας είναι περίπου 15cm και δημιουργείται από τρίγωνα με στρογγυλεμένες γωνίες, που ενώνονται μεταξύ τους. Στο κάτω μέρος της μπάλας υπάρχει κουδουνάκι που αποτελεί ισχυρό ακουστικό ερέθισμα. Η μπάλα κρεμιέται εύκολα και πρέπει να βρίσκεται σε ύψος, προσβάσιμο στα πόδια του μωρού. Ενισχύει την ανάπτυξη της κίνησης.
20,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές