Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

GOULA – DISET

Ισπανική εταιρεία στο χώρο του παιδαγωγικού υλικού από το 1942 με έδρα στη Barcelona.
ΠροΪόντα που σχεδιάζονται και παράγονται στη Ευρώπη, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE. Η εταιρεία επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, μη τοξικά, χωρίς βερνίκια και τοξικά χρώματα, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Τα υλικά, το βάρος και το σχήμα κάθε παιχνιδιού είναι ελκυστικά και ιδανικά για κάθε παιδί ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια της ηλικίας του.
Φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί το ότι: "Το παιχνίδι προσφέρει χάρα και ευτυχία σε κάθε παιδί"!

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

XXL Puzzle Φάρμα

Ένα χάρτινο XXL παζλ 18 κομματιών με θέμα μια χαρούμενη φάρμα. Περιλαμβάνονται και δύο φιγούρες για να παίξετε αφού φτιάξετε το παζλ. Διαστάσεις: 30,2x22,3x5,3cm
15,00 €

XXL Παζλ Δύο Όψεων που Φωσφορίζει

XXL παζλ 27 κομματιών με δύο διαφορετικές εικόνες σε κάθε πλευρά. Τοποθετήστε το παζλ κάτω από μία πηγή φωτός και δείτε το να φωσφορίζει στο σκοτάδι.
15,00 €

XXL Παζλ Οικογένεια Αρκούδων

XXL παζλ 16 κομματιών, με θέμα μία οικογένεια αρκούδων. Εισάγει την έννοια του μεγέθους, αφού είναι αυξανόμενου ύψους από τα αριστερά προς τα δεξιά.
17,00 €

Γεωμετρικά Σχήματα

Ένα συνδυαστικό παιχνίδι για την εκμάθηση των γεωμετρικών σχημάτων! Τα μεγάλα κομμάτια του παζλ συνδυάζονται με τα 13 ξύλινα πολύχρωμα γεωμετρικά σχήματα. Τοποθετήστε τα στη σωστή θέση και ανακαλύψτε την υπέροχη εικόνα που εμφανίζεται μπροστά σας.
19,00 €

Διάταξη χώρου Πόλη

Ταξινόμηση, ομαδοποίηση, παράταξη, προσανατολισμός είναι μερικές από τις έννοιες που καλύπτει αυτό το παιχνίδι. Οι κάρτες δραστηριοτήτων είναι διαφορετικής δυσκολίας και απαιτούν αναπαραγωγή της εικόνας λαμβάνοντας υπόψιν τη διάταξη του χώρου, το συνδυασμό χρωμάτων και τη θέση του κάθε αντικειμένου. Το σετ περιλαμβάνει 45 κάρτες-μοντέλα, 14 ξύλινα αντικείμενα και 1 βάση.
25,00 €

Δραστηριότητες με ξυλάκια Cuisinaire

Συμπλήρωσε τις καρτέλες χρησιμοποιώντας τα ξυλάκια. Το σετ περιλαμβάνει 48 ξυλάκια διαφορετικού χρώματος και μήκους και 8 καρτέλες ασκήσεων διπλής όψεως.
22,00 €

Εκφράσεις

Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι παρατηρητικότητας. Οι παίκτες δημιουργούν μοντέλα εκφράσεων σύμφωνα με ό,τι έχουν φέρει στα ζάρια.
34,00 €

Ενσφηνώσεις πιγκουίνοι

Ξύλινες ενσφηνώσεις οι πιγκουίνοι και οι σκιές τους. Διαστάσεις : 28x28x2.5cm
15,00 €

Η πρώτη μου φάρμα

Σετ παιχνιδιού φάρμα σε διαφορετικά επίπεδα, με 5 ξύλινα ζωάκια (κότα, αγελάδα, άλογο, γουρούνι, κουνέλι). Υπέροχο παιχνίδι ρόλων που αναπτύσσει τη φαντασία και βοηθάει στο συντονισμό ματιού-χεριού.
25,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές