Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Το Παιδαγωγικό Παιχνίδι

 Η ευτυχία και η εκπαιδευτική πρόοδος κάθε παιδιού αποτελούν την καρδιά των δραστηριοτήτων μας! 

Από το 1979, με τα προϊόντα μας συμβάλλουμε στην εκπαιδευτική πρόοδο και τη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών με παιδαγωγικά παιχνίδια κατασκευασμένα από ασφαλή και φιλικά στο περιβάλλον υλικά. Στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνονται παιδαγωγικά παιχνίδια, έπιπλα, εξοπλισμός εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, συμβολικό παιχνίδι, προϊόντα ψυχοκινητικής αγωγής και εικαστικών τεχνών, εξειδικευμένο υλικό ειδικής αγωγής και montessori, ιδιαίτερα επιτραπέζια παιχνίδια. 

Έχοντας αποκλειστικές συνεργασίες με ορισμένες από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου, δεσμευόμαστε να παρέχουμε κατάλληλο υλικό, προσαρμοσμένο σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του παιδιού. 

Βαθιά μας πεποίθηση είναι ότι η εκπαιδευτική διαδικασία μπορεί να είναι το ίδιο ή και περισσότερο αποτελεσματική όταν υλοποιείται με όρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον εξοπλισμό σχολείου, ξενοδοχείου, παιδικού δωματίου, ακόμα και για κάθε ώρα παιχνιδιού στο σπίτι ή έξω από αυτό ή για ένα εντελώς διαφορετικό party!