Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Επιστροφές

 

Επιστροφές προϊόντων :

Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής προϊόντων σε περίπτωση που με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (έγινε λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, ή υπήρξε φθορά, μερική ή ολική καταστροφή κατά την μεταφορά κ.λπ.)

και σε όλες τις περιπτώσεις που στάλθηκαν από λάθος αρκεί να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία του προϊόντος και αφού απαραίτητα προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση σχετικά, εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 15 ημερολογιακών ημερών τότε η εταιρεία δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δελτίο Αποστολής – Τιμολόγιο ή Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συστήνεται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας .

Ακύρωση παραγγελίας :

Σε περίπτωση που η ηλεκτρονική παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, τηλεφωνώντας στα τηλέφωνα : 210 5237595, 210 5237502, όπου το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα σας βοηθήσει άμεσα.