Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Έλα στη θέση μου

Κωδικός προϊόντος: 343021
Κατασκευαστής: NATHAN
Ένα πακέτο 12 διασκεδαστικών δραστηριοτήτων για τη χρήση της λογικής σκέψης, την κατανόηση της αλληλουχίας και την αίσθηση του χώρου. Το παιδί θα πρέπει να αξιοποιήσει τα στοιχεία που του δίνονται για να βάλει κάθε βαγόνι στη σωστή σειρά. Η λύση κάθε κάρτας βρίσκεται στο πίσω μέρος. Το σετ περιλαμβάνει 1 φυλλάδιο οδηγιών για το δάσκαλο, 12 κάρτες δραστηριοτήτων διπλής όψεως, 6 ξύλινα μαγνητικά βαγόνια διαφορετικού χρώματος (1 μηχανή και 5 φορτία) και 5 ξύλινα ζωάκια (βάτραχος, ρακούν, σκίουρος, κουκουβάγια, αλεπού).
37,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 5+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 5+