Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

1, 2, 3 Coloredo

Εκπαιδευτικό παιχνίδι για την ανάπτυξη της μαθηματικής σκέψης. Εκμάθηση 4 χρωμάτων, ανάπτυξης λεπτής κινητικότητας, αποκωδικοποίηση οδηγιών, κατανόηση διαφορετικών αναπαραστάσεων των αριθμών, συσχέτιση αριθμών και ποσοτήτων.
63,00 €

1, 2, 3 Ploum

Ξύλινο παζλ για την εξοικείωση με την ταξινόμηση ανά μέγεθος και χρώμα. Τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν δικούς τους, μοναδικούς συνδυασμούς ή να ακολουθήσουν τις φωτογραφίες πραγματικού μεγέθους από τις κάρτες-μοντέλα.
30,00 €

1,2,3.... Παίζουμε

Παιδαγωγικό παιχνίδι με 3 εναλλακτικές παιχνιδιού! Παιχνίδι μνήμης (βρες τις όμοιες ανά 2 κάρτες), λόττο και αντιστοίχιση αριθμού και ποσσότητας. Βοηθάει στην κατανόηση των αριθμών εκφρασμένους με διαφορετικούς τρόπους. στην αντιστοίχιση αριθμών και ποσοτήτων αλλά και στη σύγκριση των διαφορετικών ποσοτήτων.
45,00 €

1,2,3…Μπορώ να μετρώ!

Βασικό και ευχάριστο στη χρήση παιδαγωγικό υλικό για την εκμάθηση της μέτρησης ως το 6. Ακολουθώντας τις οδηγίες των ζαριών (κουκκίδες και χρώμα) οι παίκτες συμπληρώνουν την κάρτα τους χρησιμοποιώντας τις χρωματιστές ψηφίδες.
59,00 €

15 Παιχνίδια με το Σώμα

Διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παιχνίδι για την οργάνωση των κινητικών δεξιοτήτων με έμφαση στη γνωριμία με το σώμα και τον έλεγχο των κινήσεων. Περιλαμβάνονται 15 παιχνίδια προοδευτικής δυσκολίας που βασίζονται στην αναγνώριση των μερών του σώματος, στη χαλάρωση, στο συντονισμό, στην αποστήθιση αλληλουχιών, στην έκφραση μέσω μιμήσεων κτλ. Διαστάσεις τάπητα: 140x210cm
105,00 €

4 Ξύλινα Παζλ Οικογένειες φάρμας

Σετ 4 ξύλινα παζλ 4 κομματιών το καθένα με θέμα τα ζώα της φάρμας. Κάτω από το παζλ, υπάρχει υπόδειγμα ασπρόμαυρης εικόνας. Διαστάσεις: 18x18x1cm
35,00 €

Atelier Geoplans

Εκπαιδευτικό παιχνίδι με δραστηριότητες προοδευτικής δυσκολίας, για την αναγνώριση των γεωμετρικών σχημάτων και το σχεδιασμό μοτίβων.
50,00 €

Atelier LudiTab Γειτονιά

Εκπαιδευτικό πακέτο που περιλαμβάνει 2 ξύλινα παζλ 20 κομματιών το καθένα και 12 κάρτες διπλής όψεως με δραστηριότητες παρατηρητικότητας, λογικής και αντίληψης του χώρου.
43,00 €

Atelier LudiTab-Αεροπλάνα

Εκπαιδευτικό παιχνίδι 24 δραστηριοτήτων αυξανόμενης δυσκολίας για τον προσανατολισμό και την εξοικείωση με τη θέση στο χώρο. Οι δραστηριότητες διαθέτουν και σύστημα αυτοδιόρθωσης.
42,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές