Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Βλέπω και περνάω

Κωδικός προϊόντος: 90103
Κατασκευαστής: TOYS FOR LIFE
Δημιουργήστε πολύχρωμα σχέδια περνώντας τα κορδόνια στις καρτέλες. Χρησιμοποιήστε την κενή πλευρά για να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια. Το παιχνίδι περιέχει 4 ξύλινες καρτέλες (16,5x15,5cm) και 12 κορδόνια από βαμβάκι σε 4 χρώματα, σε χάρτινο μαγνητικό κουτί αποθήκευσης (23x21x6cm).
30,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη TOYS FOR LIFE

Βασισμένοι στη φιλοσοφία μας, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που παρουσιάζουμε την καινούρια μας μάρκα ToysforLife.

Αφού συμβουλευτήκαμε τους πελάτες μας ανά τον κόσμο, παρατηρήσαμε ότι υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για χρήση εκπαιδευτικών προϊόντων στο σπίτι.

Προκειμένου να ικανοποιήσουμε αυτή την ανάγκη, αναπτύξαμε μία νέα σειρά προϊόντων. Τα προϊόντα της ToysforLife χωρίζονται σε 3 κατηγορίες: Μαθηματικά (πορτοκαλί), Γλώσσα (μπλε) και Ανάπτυξη Κινητικών Δεξιοτήτων (πράσινο). Ο σχεδιασμός και το χρώμα της συσκευασίας υποδεικνύουν σε ποια κατηγορία ανήκουν τα προϊόντα. Κάθε προϊόν συνοδεύεται από ένα εγχειρίδιο που δείχνει τον τρόπο παιξίματος, θέτει ακριβείς εκπαιδευτικούς στόχους και παρέχει επιπλέον προτάσεις παιχνιδιού.

Από τους δημιουργούς της Educo

Η σειρά ToysforLife αναπτύσσεται σε στενή συνεργασία με την ομάδα της Educo που είναι αναγνωρισμένη για την υποστήριξη της εκπαίδευσης μέσα από το παιχνίδι. Τα προϊόντα της Educoεμπνέουν την ανάπτυξη και την επιτυχία των παιδιών ηλικίας 3 – 7 ετών.

Κατασκευασμένα με φροντίδα

Τα παιδιά και το περιβάλλον είναι οι δύο παράγοντες που λαμβάνουμε πάντα υπόψη μας. Εστιάζουμε στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας και ασφαλών εκπαιδευτικών προϊόντων. Οι βασικές αρχές της παραγωγικής μας δραστηριότητας είναι η ποιότητα, η ασφάλεια και η διάρκεια.

Τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τους κανόνες ασφαλείας και την Ευρωπαϊκή Οδηγία Ασφάλειας Παιχνιδιών 2009/48/ECκαι EN71, ASTM, GB.

 

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Ξύλινη Κατασκευή Viking

Πακέτο κατασκευής Viking στο οποίο συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά για την κατασκευή. Διαστάσεις: 25x16x14cm
32,00 €

Ξύλινη Κατασκευή Swift

Πακέτο κατασκευής Swift, όπου συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά. Διαστάσεις: 48x34x15cm
55,00 €

Μαγνητικό σετ Κωδικοποίηση Dιαδρομής

Ένα μαγνητικό σετ κωδικοποίησης και προγραμματισμού, ιδανικό για μικρά παιδιά. Χρησιμοποιώντας τις εικόνες των διαδρομών τα παιδιά δημιουργούν την διαδρομή πάνω στο μαγνητικό πίνακα. Στο πρώτο σετ καρτών φαίνεται η διαδρομή αλλά όχι τα απαιτούμενα κομμάτια,. Στο δεύτερο, φαίνεται η αρχή και το τέλος της διαδρομής, οι απαιτούμενες διαδρομές αλλά όχι η ποσότητά τους. Στο τρίτο, φαίνεται η αρχή και το τέλος της διαδρομής, οι απαιτούμενες διαδρομές και οι ποσότητες σε ορισμένες. Στο τέταρτο, η αρχή και το τέλος της διαδρομής, οι απαιτούμενες διαδρομές και η ποσότητά τους. Το σετ περιλαμβάνει 2 μαγνητικές πλάκες διπλής όψεως (32,5x22,5cm), 24 κάρτες ασκήσεων προοδευτικής δυσκολίας (15x10cm) και 46 μαγνητικά κομμάτια διαδρομών.
47,00 €