Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Μέθοδος Montessori
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Educo-Κουμπώματα

Σετ 3 πλαίσια με τα βασικά κουμπώματα (φερμουάρ, κουμπιά, velcro). Έχουν στρογγυλεμένες γωνίες και είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση από παιδιά μικρής ηλικίας. Ενισχύουν τη λεπτή κινητικότητα και προάγουν την ανεξαρτησία και την αυτοφροντίδα των μικρών παιδιών. Διαστάσεις: 29,2x27,7cm
82,00 €

Educo-Mystery Box

Αναγνωρίστε τα αντικείμενα αγγίζοντάς τα και αναπτύξτε την αίσθηση της αφής. Κατονομάστε τα αντικείμενα που αγγίζετε και αναπτύξτε το λεξιλόγιο.
50,00 €

Educo-Place the pin

Τοποθετήστε τις σφήνες μέσα στις θήκες και εξασκήστε την κίνηση που προέρχεται από την παλάμη. Έτσι, ενδυναμώνονται οι μύες του χεριού και προετοιμάζονται για το κράτημα του μολυβιού και τη γραφή.
30,00 €

Educo-Βαρελάκι που γυρνάει

Ξύλινο, μοντεσσοριανό παιχνίδι για παιδιά από μόλις 7 μηνών. Οι μικροί μας φίλοι γυρίζουν τον πολύχρωμο κύλινδρο που διαθέτει ένα κουδουνάκι στο εσωτερικό του. Έτσι, αναπτύσσονται οπτικά και ακουστικά ερεθίσματα, ο συγχρονισμός ματιού-χεριού, η ενδυνάμωση των μυών των χεριών αλλά και η κατανόηση της έννοιας αιτίου-αποτελέσματος.
35,00 €

Educo-Βαρελάκι που κυλάει

Ξύλινο βαρελάκι που κυλάει, με πολύχρωμες μπαλίτσες στο εσωτερικό του. Ιδανικό παιχνίδι για την ενθάρρυνση της κίνησης.
22,00 €

Educo-Καλαθάκι με μπάλες

Καλαθάκι με μπάλες διαφορετικών υλικών και υφών, που καλύπτει την περιέργεια των μικρών παιδιών να νιώσουν τα αντικείμενα και να αντιληφθούν τον κόσμο γύρω τους με αισθητηριακό τρόπο.
24,00 €

Educo-Κουδουνίστρα Κύλινδρος

Πολύχρωμος κύλινδρος με κουδουνάκι για ηχητικό ερέθισμα. Ενθαρρύνει την κίνηση και ενδυναμώνει τους μύες.
12,00 €

Educo-Κουτί με θήκες

Ξύλινο, μοντεσσοριανό παιχνίδι που ενισχύει το συντονισμό ματιού-χεριού, τη λεπτή κινητικότητα και τον προσανατολισμό στο χώρο και εξοικειώνει τα παιδιά με την ιδέα ότι κάποια αντικείμενα υπάρχουν, ακόμα και αν δεν τα βλέπουμε.
35,00 €

Educo-Κουτί με μπαλάκι 1

Ξύλινο, μοντεσσοριανό παιχνίδι για παιδιά από μόλις 7 μηνών. Οι μικροί μας φίλοι ενισχύουν το συντονισμό ματιού-χεριού και εξοικειώνονται με την ιδέα ότι κάποια αντικείμενα υπάρχουν, ακόμα και αν δεν τα βλέπουμε.
30,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές