Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Κυκλικό τραπέζι με καθίσματα

Κωδικός προϊόντος: ΚΒ4-ΝΧ15001
Κατασκευαστής: WISDOM
Κυκλικό τραπέζι με καθίσματα που φέρνει την παρέα πιο κοντά! Τα καθίσματα περιλαμβάνουν και χώρο αποθήκευσης για βιβλία και παιχνίδια. Το σετ είναι ιδανικό για φαγητό, ζωγραφική και διασκέδαση. Μετά τη χρήση, τα καθίσματα αποθηκεύονται κάτω από το τραπέζι για εξοικονόμηση χώρου. Διαστάσεις: 76x52cm
415,00 €
Εικόνα για τον εκδότη WISDOM

Η εταιρεία WisdomEducationGroup ιδρύθηκε το 2019 και είναι μέλος του Ομίλου Wisdom που από το 1993 δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 25 χώρες ανά τον κόσμο και έχει ηγετική θέση στο χώρο κατασκευής επίπλων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για παιδικούς σταθμούς.

Η Wisdom επικεντρώνεται στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την ασφάλεια των προϊόντων. Τα μοντέρνα και καλαίσθητα έπιπλά της είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές των EN71, ISO9001, ISO14001 και άλλων πιστοποιήσεων.

Σκοπός της εταιρείας είναι ο εφοδιασμός των παιδικών σταθμών με υψηλής ποιότητας, άνετα και ασφαλή έπιπλα που παρακινούν τα παιδιά να παίζουν, να μαθαίνουν και να νιώθουν καλά μέσα σε ένα υγιές, ενδιαφέρον και όμορφο περιβάλλον!