Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Ξύλινα Οχήματα

Κωδικός προϊόντος: 333283
Κατασκευαστής: NATHAN
Σετ 6 ξύλινα οχήματα από μασίφ ξύλο. Διαθέτουν αθόρυβες ρόδες από μαλακό πλαστικό. Διαστάσεις: 4,8x2,5x3,5cm
24,00 €
35,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Προσφορά Ναι
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Προσφορά Ναι
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Κύλινδρος με Γεωμετρικά Σχήματα

Ξύλινος κύλινδρος με γεωμετρικά σχήματα σε υπέροχα χρώματα. 6 γεωμετρικά κομμάτια σε 3 διαφορετικά βασικά σχήματα πρέπει να τοποθετηθούν στις κατάλληλες υποδοχές. Από το κάτω μέρος του κυλίνδρου τα σχήματα μπορούν να βγουν πολύ εύκολα. Διαστάσεις: 16x16x16cm
26,00 €