Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Επιτραπέζιο "Εκφράσεις"

Κωδικός προϊόντος: 51351
Κατασκευαστής: GOULA – DISET
Εκφράσεις! Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι παρατηρητικότητας. Οι παίκτες δημιουργούν μοντέλα εκφράσεων σύμφωνα με ό,τι έχουν φέρει στα ζάρια.
€34,00
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη GOULA – DISET

Ισπανική εταιρεία στο χώρο του παιδαγωγικού υλικού από το 1942 με έδρα στη Barcelona.
ΠροΪόντα που σχεδιάζονται και παράγονται στη Ευρώπη, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE. Η εταιρεία επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, μη τοξικά, χωρίς βερνίκια και τοξικά χρώματα, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Τα υλικά, το βάρος και το σχήμα κάθε παιχνιδιού είναι ελκυστικά και ιδανικά για κάθε παιδί ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια της ηλικίας του.
Φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί το ότι: "Το παιχνίδι προσφέρει χάρα και ευτυχία σε κάθε παιδί"!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Αριθμοί .

Ξύλινο παζλ λογικής 25 τεμαχίων με θέμα τους αριθμούς και τις ποσότητες από το 1 εώς το 5.Διαστάσεις: 23,5x23,5x0,7cm
€12,00 €22,00

Παιχνίδι εκφράσεων.

Παιχνίδι εκφράσεων. Εκπαιδευτικό υλικό που καλύπτει 4 διαφορετικούς τύπους δραστηριοτήτων: 2 παιχνίδια λόττο ταύτισης, όπου τα παιδιά πρέπει να βρουν τις όμοιες εκφράσεις, ένα παιχνίδι ομαδοποίησης, όπου τα παιδιά πρέπει να ομαδοποιήσουν τις εκφράσεις και τα αντίστοιχα σύμβολα και ένα παιχνίδι γλώσσας και λεξιλογίου, όπου τα παιδιά αναγνωρίζουν βασικές εκφράσεις προσώπου, συζητούν, αιτιολογούν, συγκρίνουν και μιμούνται. Το κουτί περιέχει 30 φωτογραφίες διαστάσεων 24x18cm. 30 μικρότερες 8x6cm 6 πίνακες διπλής όψεως και 6 σύμβολα εκφράσεων από σκληρό χαρτόνι.
€49,00

Βοηθήματα γραφής.

Βοηθήματα γραφής. Από μαλακό πλαστικό σετ 15 τεμαχίων. Τοποθετούνται στο μολύβι έτσι ώστε να τοποθετούν τα παιδιά σωστότερα τα δάχτυλά τους.
€25,00