Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Ανακαλύπτοντας το χρόνο
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Ploum χρονολογικές σειρές.

14 σειρές από 3,4 και 5 εικόνες που απεικονίζουν το αρκουδάκι Ploum σε σκηνές γνωστές και διασκεδαστικές στα παιδιά.Διαστάσεις καρτών 14x12cm που επιτρέπουν στα μικρά παιδιά να τοποθετήσουν την κάθε δράση χρονικά, να καταλάβουν το πριν και το μετά και να αναπτύξουν ικανότητες διήγησης ιστοριών.
€44,00

Αίτιο – αποτέλεσμα.

8 μεγάλες πλαστικές κάρτες ιστοριών και 64 μικρότερες σε ξύλινη κασετίνα αποθήκευσης με σύστημα αυτοδιόρθωσης στο πίσω μέρος. Τα παιδιά κατανοούν το πριν και το μετά και αντιλαμβάνονται το αποτέλεσμα κάθε πράξης.Οι ιστορίες είνια σύντομες και αναπτύσουν τη λογική σκέψη
€80,00

Γεγονότα της ζωής.

Γεγονότα της ζωής. Γέννηση, πρώτη μέρα στο σχολείο, μετακόμιση, εξετάσεις, θάνατος συγγενή ή φίλου, πρώτη μέρα στη δουλειά, αρρώστια, ατύχημα, είναι μερικά από τα θέματα που φαίνονται στις φωτογραφίες. 36 ιδιαίτερες, πραγματικές φωτογραφίες διάστασης Α5 που προωθούν τη συζήτηση, την ανάπτυξη συναισθημάτων, και τη διήγηση προσωπικών εμπειριών.
€65,00

Εποχές.

Κουτί φωτογραφιών που επιτρέπει στα παιδιά να ανακαλύψουν το κυκλικό πρότυπο του καιρού. 40 φωτογραφίες με θέμα είδη ρουχισμού, φυτά, φρούτα, ζώα, τοπία, είδη εργασιών, αναψυχή και δραστηριότητες.
€40,00

Εποχές.

Ξύλινο εκπαιδευτικό παζλ διαστάσεων: διαμ. 490X6mm με 49 τεμάχια κια ρολόι. Συνοδεύει τα παιδιά μέσα από τα διαφορετικά χαρακτηριστικά των εποχών και κάνει μια προκαταρκτική προσέγγιση της αφήγησης και κατανόησης του χρόνου μέσα από το παιχνίδι.Επίσης προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη λεξιλογίου μέσα από γνωστές διαδικασίες στα παιδιά.
€42,00

Η μέρα μου.

Ξύλινο εκπαιδευτικό παζλ διαστάσεων: διαμ. 490X6mm με 48 τεμάχια κια ρολόι. Συνοδεύει τα παιδιά μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητές τους και κάνει μια προκαταρκτική προσέγγιση της αφήγησης και κατανόησης του χρόνου μέσα από το παιχνίδι.Επίσης προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη λεξιλογίου μέσα από γνωστές διαδικασίες στα παιδιά.
€42,00

Η σωστή σειρά των εικόνων.

Χρονολογικές αλληλουχίες 2,3 και 4 βημάτων. 12 κάρτες δραστηριοτήτων είναι προτυπωμένες και τα παιδιά καλούνται να συμπληρώσουν το πριν και το μετά και οι υπόλοιπες 12 είναι κενές για να δημιουργήσει ο καθένας μόνος του τη σωστή αλληλουχία. Βήμα βήμα τα παιδιά κατανοούν το χρόνο και εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους.
€48,00 €60,00

Καιρός.

Με ένα ιδιαίτερα ελκυστικό τρόπο και ήρωα το αρκουδάκι τα παιδιά μαθαίνουν τον καιρό και την αλληλουχία των εποχών. Μαγνητικός πίνακας διαστάσεων 56x40cm, 24 καρτελάκια καιρού, 24 ρουχισμού και 4 εποχών. Το παιδί καλείται να αναγνωρίσει την αποχή, τα χαρακτηριστικά της, να ντύσει ανάλογα το αρκουδάκι και να κατανοήσει την έννοια του χρόνου.
€55,00

Κλεψύδρες.

Σετ 3 τεμαχίων πλαστικές ύψους 10cm η κάθε μία. 1,2 και 3 λεπτών.
€13,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές