Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Κατασκευές
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Sam, Eddie and Lisa

Δημιουργήστε 3 αστείους χαρακτήρες, φιλικούς στα παιδιά με κινούμενα μέλη. Ωραία, λαμπερά χρώματα, έντονα χαρακτηριστικά και απλές οδηγίες κατασκευής. Στο σετ συμπεριλαμβάνονται και 24 ασφαλή διπλόκαρφα.
€14,00

Baby Poly-M.

Baby Poly-M. 114 τουβλάκια εύκολα στο χειρισμό με ωραία αφή για δημιουργία στατικών και κινητών κατασκευών.
€98,00

Bambouchi.

Bambouchi. 324 κυλινδρικοί σωλήνες προς συναρμολόγηση σε συνδυασμό με ροζέτες 8 διακλαδώσεων η κάθε μία, σε 3 χρώματα.
€47,00

Bambouchicolour.

Bambouchicolour. Μαλακή εύκαμπτη πλαστική κατασκευή για τη δημιουργία τρισδιάστατων κατασκευών. 170 πλαστικοί κυλινδρικοί σωλήνες σε 3 μεγέθη και χρώματα και 98 συνδετικά κομμάτια με 8 διακλαδώσεις το καθένα.
€44,00

Coulisso.

Coulisso. Παιχνίδι κατασκευών 300 τεμαχίων από σκληρό πλαστικό με το οποίο τα παιδιά αναπτύσσουν την ικανότητά τους για αναγνώριση σχημάτων και χρωμάτων και ενθαρρύνουν τη φαντασία τους, τη λεπτή κίνηση και τη λογική τους σκέψη. Γεωμετρικά σχήματα και ρόδες με τα οποία τα παιδιά φτιάχνουν επίπεδα ή τρισδιάστατα μοντέλα
€69,00

Kάρτες Technico Junior.

Kάρτες Technico Junior. 12 κάρτες μοντέλα με φωτογραφίες. Στη μια πλευρά φαίνεται η κατασκευή και τα αντίστοιχα κομμάτια που απαιτούνται για τη δημιουργία της και στην άλλη βήμα βήμα οι οδηγίες κατασκευής.
€29,00

Legolino

Legolino Διαστάσεις και σχήματα.Ένα παιχνίδι το οποίο βασίζεται στο αρχαίο κινέζικο παζλ Tangram. Προσφέρει διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας καθιστώντας δυνατή την εξέλιξη της μάθησης.Περιέχει 15 κάρτες ασκήσεων και 14 ξύλινα κομμάτια.
€27,00

Lokon.

Lokon. 156 πλαστικά κουμπωτά κομμάτια σε 6 χρώματα και 3 σχήματα : τρίγωνα τετράγωνα και πεντάγωνα. Δημιουργήστε τις δικές σας τρισδιάστατες κατασκευές και ταξιδέψτε στον κόσμο των 3 διαστάσεων...
€40,00

Magnetico.

Magnetico. Ένα σετ από 59 πολύχρωμα μαγνητικά κομμάτια τα οποία διαθέτουν μαγνήτη σε όλες τις πλευρές τους. Ο μαγνήτης είναι πλήρως ενσωματωμένος στο πλαστικό για περισσότερη ασφάλεια κατά τη χρήση. Επιτρέπουν στα παιδιά να δημιουργούν με ευκολία σύνθετες κατασκευές ανακαλύπτοντας παράλληλα τα μυστήρια του μαγνητισμού.
€100,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές