Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Επιτραπέζια
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

“Γάτες και σκύλοι”

Πλαστικό παιχνίδι λογικής σκέψης και στρατηγικής. Διαλέξτε την ομάδα των σκύλων ή των γατών και δημιουργήστε έξυπνα και γρήγορα τα δικά σας τμήματα για να μπουν μέσα. Διαστάσεις βάσης : 22x22cm.
€32,00

Balanimals

Αυτή τη φορά ο πίνκας του παιχνιδιού δεν είναι σταθερός! Κουνιέται, γυρίζει, δεν ισορροπεί εύκολα! Ποιος θα καταφέρει να ισορροπήσει τη βάση του παιχνιδιού όταν αρχίσει ο άνεμος να φυσάει και να παίρνει τα λουλούδια? Ποιος θα βοηθήσει το βάτραχο και τους φίλους του να προσγειωθούν με ασφαλή τρόπο στον κήπο?
€37,00

Memo - Lotto!

Memo - Lotto!
€25,00

Memory

Memory! Παιχνίδι μνήμης με πραγματικές φωτογραφίες ζώων.
€16,00

Shapes up Tangram

Ένα παιχνίδι στρατηγικής. Τα παιδιά πρέπει να ταιριάξουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τα σχήματα στον πίνακά τους.
€30,00

Sketchy

Tί μπορεί να είναι? Σπίτι? Αυτοκίνητο? Ή μήπως μια γάτα? Ο ένας παίκτης ζωγραφίζει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν! Ο πρώτος που θα μαντέψει σωστά κερδίζει. Παρατήρηση, συγκέντρωση, ταχύτητα αλλά και φαντασία, δημιουργικότητα, αναπτύσσονται μέσα από το παιχνίδι
€42,00

Sketsy

Τι είναι αυτό; Σπίτι; Αυτοκίνητο; Ή μήπως γάτα; Ένας σχεδιάζει και οι υπόλοιποι μαντεύουν! Ο παίκτης που μαντεύει πρώτος σωστά, κερδίζει ένα πόντο. H παρατηρητικότητα και η γρήγορη αντίδραση είναι απαραίτητες για να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πόντοι. Ένα παιχνίδι που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι.
€42,00

XXL Find Monty!

Καθώς η γάτα Monty κρύβεται από το σκύλο, δημιουργεί ένα χάος στο δωμάτιο! Ρίχνει κάτω το μαξιλάρι, το κουβερτάκι...και πού είναι τώρα? Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για παίκτες με καλή μνήμη, παρατήρηση...που πάντα ξέρουν πού κρύφτηκε η γάτα την τελευταία φορά. Παίζοντας τα παιδιά αναπτύσσουν το λεξιλόγιό τους και αντιλαμβάνονται όλες τις διαστάσεις του χώρου.
€74,00

Αστείος κροκόδειλος

Ένα παιχνίδι ισορροπίας με κροκόδειλο! Ένα εύκολο παιχνίδι που προωθεί ιδιαίτερα τις λεπτές κινητικές δεξιότητες.
€25,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές