Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Καθαρίζουμε το Δάσος

Κωδικός προϊόντος: 379076
Κατασκευαστής: NATHAN
Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι συνεργασίας που βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και της συλλογής των σκουπιδιών, με σκοπό πάντα έναν καθαρό πλανήτη! Ιδανικό για 2 έως 6 παίκτες ηλικίας από 4 ετών. Οι παίκτες συνεργάζονται, βοηθούν ο ένας τον άλλο και φτάνουν στον κοινό τους στόχο! Το σετ περιλαμβάνει 1 πίνακα παιχνιδιού διαστάσεων 39x39cm, 4 πιόνια, 1 ζάρι με σύμβολα, 1 λαβίδα, 4 κάρτες με κατηγορίες ανακυκλώσιμων υλικών (γυαλί, πλαστικό, χαρτί/χαρτόνι, μέταλλο) και 28 καρτελάκια με εικόνες απορριμάτων ή μη.
40,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Heutink-Σετ 10 ποτηράκια μπογιάς με καπάκι

Σετ 10 πλαστικά ποτηράκια μπογιάς με διάφανο καπάκι. Διαστάσεις: 9x9x5cm
22,00 €

Toys for Life-Ποιο είναι το αντίθετο;

Φτιάξτε ζευγάρια καρτών με εικόνες αντίθετες μεταξύ τους. Εξηγήστε και κατονομάστε αυτό που βλέπετε και εμπλουτίστε το λεξιλόγιό σας. Το παιχνίδι περιέχει 24 ξύλινες κάρτες με εικόνες (5x8cm), σε χάρτινο μαγνητικό κουτί αποθήκευσης (21x12x6cm).
20,00 €

Toys for Life-Χαρούμενο σφυράκι

Φτιάξτε ένα μωσαϊκό σχεδίων με γεωμετρικά σχήματα σε διαφορετικά χρώματα. Αναπαραστήστε το σχέδιο μίας κάρτας ή φτιάξτε μία δική σας, μοναδική δημιουργία. Βελτιώστε τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό ματιού–χεριού. Το κουτί περιέχει 1 ξύλινο ταμπλό (24x18cm), 6 ξύλινες κάρτες με 12 δραστηριότητες (21x15cm), 1 ξύλινο σφυράκι, 108 καρφάκια και 108 ξύλινα κομμάτια σε 4 χρώματα και 9 σχήματα, σε χάρτινο μαγνητικό κουτί αποθήκευσης (31x23x6cm).
30,00 €