Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Ξύλινο ανοιχτήρι διαστάσεων 60x100mm.

Κωδικός προϊόντος: 40603
Κατασκευαστής: BELEDUC
Ξύλινο ανοιχτήρι διαστάσεων 60x100mm. Με δύο μορφές αγόρι και κορίτσι για να το ζωγραφίσετε. Ξεχωριστό δώρο για πολλές περιστάσεις!
€1,80
Εικόνα για τον εκδότη BELEDUC

Μία οικογενειακή επιχείρηση με έδρα στη Γερμανία και μία παράδοση στη βιομηχανία των παιχνιδιών εδώ και 50 χρόνια!
Σύνθημα της εταιρείας αποτελεί το "Παίζω, Αποκτώ εμπειρίες, Μαθαίνω"!
Σχεδιάζει, δοκιμάζει και παράγει ξύλινα εκπαιδευτικά παιχνίδια όπως παζλ, επιτραπέζια, παιχνίδια ρόλων, κούκλες κουκλοθεάτρου, είδη αθλητικών δραστηριοτήτων και εικαστικών τεχνών.
Προωθεί την απόλαυση του παιχνιδιού μεταξύ των παιδιών τόσο σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία όσο και μέσα στην οικογένεια.
Τα παιδιά παίζουν, αποκτούν εμπειρίες και μαθαίνουν. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια τονώνουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη όλων των παιδιών, έτσι ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό θεμέλιο για το μέλλον!

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Μαγνητικό Tagram

Το γνωστό παιχνίδι Tangram σε έκδοση "travel" Το σετ αποτελείται από 7 μαγνητικά αφρώδη σχήματα και διάφορες ασκήσεις.
€9,00

Σετ 2 μαγνήτες για διακόσμηση.

Σετ 2 ξύλινων τεμαχίων καρδιά και λουλούδι που μπορούν να χρωματιστούν και να γίνουν μαγνητικά. Διαστάσεις: 60x60x2mm το καθένα. Ιδανικά για τη γιορτή της μητέρας ή για να διακοσμήσετε μαγνητικές επιφάνειες.
€1,00

Ξύλινα μανταλάκια για διακόσμηση.

Ξύλινα μανταλάκια για διακόσμηση. Σετ 6 διαφορετικών σχεδίων διαστάσεων 42x12x45mm. Ζωγραφίστε τα και χρησιμοποιήστε τα για διακόσμηση, κρέμασμα, μικρο δωράκι, memo clip κτλ.
€2,00