Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Educo-Ο κόσμος των παιδιών

Κωδικός προϊόντος: 90127
Κατασκευαστής: EDUCO – HEUTINK
Παιδαγωγικό παιχνίδι για την ανάπτυξη του λόγου(αφήγηση ιστοριών) και τη μαθηματική σκέψη(κατάταξη των καρτών με βάση το θέμα που αφορούν).
55,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη EDUCO – HEUTINK

"Παίξε, μάθε και ζήσε χαρούμενα", αυτή είναι η φιλοσοφία της Ολλανδικής εταιρείας!
Η εταιρεία κάνει τη μάθηση ενδιαφέρουσα, προκλητική και διερευνητική. Όλα της τα προϊόντα προωθούν τα παιδιά να παίξουν και ως αποτέλεσμα να αναπτύξουν συγκεκριμένες, πολύ σημαντικές δεξιότητες με φυσικό τρόπο και να μάθουν παίζοντας. Με το σύνολο των προϊόντων της παρέχει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για τη μάθηση και τη διδασκαλία, κατηγοριοποιώντας τα σε διαφορετικές ενότητες με ξεχωριστή δεξιότητα και αναπτυξιακό στόχο η κάθε μία. Για το λόγο αυτό, παίζοντας με ένα παιχνίδι της εταιρείας ή φτιάχνοντας ένα παζλ, διεγείρεται αποτελεσματικά η εμπειρία εκμάθησης.
Στον όμιλο της Ολλανδικής εταιρείας ανήκουν επίσης η "Jegro" η "Montessori" και η "Toys for life".

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Cognito - Αριθμοί & ποσότητες

Mια σειρά δραστηριοτήτων που βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν διάφορες έννοιες παίζοντας αυτόνομα ή με άλλους. Η ξύλινη κασετίνα περιλαμβάνει συνδυασμό 3 ξύλινων καρτών με αριθμούς και ποσότητες. Τα παιδιά πρέπει να συνδυάσουν σωστά το νούμερο, την ένδειξη του ζαριού και την ποσότητα. Παίζοντας, εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους αιτιολογώντας την πράξη τους. Μόνο τα σωστά κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους, οπότε τα παιδιά μπορούν να καταλάβουν μόνα τους το λάθος και να διορθώσουν τον εαυτό τους. Διαστάσεις ξύλινης κασετίνας: 204x100x60mm
24,00 €

Toys for Life-Ταξινομώ τις χάντρες

Μαθαίνω για τα σχήματα, τα χρώματα, τη σειρά και τα σχέδια. Ακολουθήστε τα σχέδια όπως φαίνονται στις κάρτες-μοντέλα γεμίζοντας το νήμα ή τη ράβδο. Στα λευκά ή μαύρα σχέδια, χρησιμοποιήστε όποιο χρώμα θέλετε. Το παιχνίδι περιέχει 8 ξύλινες κάρτες, 16 μοντέλα (24x6cm), 2 κόκκινα νήματα από βαμβάκι (50cm), 40 πλαστικές χάντρες σε 5 χρώματα και 4 σχήματα, μια πλαστική ράβδος και μια ξύλινη βάση (8,3x8,3x1,7cm), σε χάρτινο μαγνητικό κουτί αποθήκευσης (31x23x6cm).
30,00 €