Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Σύνθετο καβαλέτο

Κωδικός προϊόντος: 372431
Κατασκευαστής: NATHAN
Σύνθετο καβαλέτο. Πολύ σταθερό καβαλέτο το οποίο δεν χρειάζεται να στερεωθεί στον τοίχο διαστάσεων 200x32x122cm από μελαμίνη. Αποτελείται από κεκλιμένα τμήματά και περιλαμβάνει άφθονο χώρο αποθήκευσης με 3 ράφια και 15 ζευγάρια οδηγών για πλαστικά κουτιά.Συνοδεύεται από 3 αποσπώμενες βάσεις αποθήκευσης και 8 κλιπς για να συγκρατούν τα χαρτιά.
€490,00
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!