Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Τριγωνικές ξυλομπογιές σε μεταλλική κασετίνα.

Κωδικός προϊόντος: 061266
Κατασκευαστής: EDUCO – HEUTINK
Τριγωνικές ξυλομπογιές σε μεταλλική κασετίνα. 12 διαφορετικά χρώματα ιδιαίτερα ανθεκτικές με εργονομικό σχέδιο εύκολες στη χρήση από τα μικρά παιδιά.
€8,00
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+
Εικόνα για τον εκδότη EDUCO – HEUTINK

"Παίξε, μάθε και ζήσε χαρούμενα", αυτή είναι η φιλοσοφία της Ολλανδικής εταιρείας!
Η εταιρεία κάνει τη μάθηση ενδιαφέρουσα, προκλητική και διερευνητική. Όλα της τα προϊόντα προωθούν τα παιδιά να παίξουν και ως αποτέλεσμα να αναπτύξουν συγκεκριμένες, πολύ σημαντικές δεξιότητες με φυσικό τρόπο και να μάθουν παίζοντας. Με το σύνολο των προϊόντων της παρέχει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για τη μάθηση και τη διδασκαλία, κατηγοριοποιώντας τα σε διαφορετικές ενότητες με ξεχωριστή δεξιότητα και αναπτυξιακό στόχο η κάθε μία. Για το λόγο αυτό, παίζοντας με ένα παιχνίδι της εταιρείας ή φτιάχνοντας ένα παζλ, διεγείρεται αποτελεσματικά η εμπειρία εκμάθησης.
Στον όμιλο της Ολλανδικής εταιρείας ανήκουν επίσης η "Jegro" η "Montessori" και η "Toys for life".

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

1, 2, 3 Build it

Ένα πρώτο κατασκευαστικό σετ που εισάγει τους μικρούς μας φίλους στην μηχανική. Πολύχρωμα τουβλάκια, επιτρέπουν στα παιδιά να κατασκευάσουν 3 από τα πιο γνωστά οχήματα (τρένο, ελικόπτερο, πύραυλος)
€28,00

Πρώτο σετ μηχανικού

Ένα πλαστικό σετ που προωθεί την ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων. Τα παιδιά μπορούν χρησιμοποιώντας το να μιμηθούν τους ενήλικες καθώς το τρυπάνι και το κατσαβίδι λειτουργούν με μπαταρίες. Συμπεριλαμβάνονται βίδες, παξιμάδια, κλειδί, κατσαβίδι, τρυπάνι και πλαστικά κομμάτια. Απαιτούνται 2 μπαταρίες R6 1,5Volt.
€48,00