Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Άρπα

Κωδικός προϊόντος: 743/15
Κατασκευαστής: GITRE
Χρωματιστή άρπα με 18 σωλήνες. Διαστάσεις: 280x120x235mm
48,00 €
Εικόνα για τον εκδότη GITRE

Η εταιρεία GITRE δραστηριοποιείται στην κατασκευή μουσικών οργάνων αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου την παραγωγή τους. Όλα τα στάδια, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι τον τελικό έλεγχο, γίνονται στην Ιταλία. Η GITRE χρησιμοποιεί αποκλειστικά φυσικά και μη τοξικά υλικά, σε απόλυτη συμμόρφωση με τους υπάρχοντες κανόνες αλλά πραγματοποιεί και επιπλέον ποιοτικούς ελέγχους, παρέχοντας έτσι μία επιπλέον εγγύηση για τα προϊόντα της.

Η GITRE αποτελεί σημείο αναφοράς των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, των μουσικοθεραπευτών, ακόμα και των επαγγελματιών μουσικών, για τη μουσική και την εκπαίδευση μέσω αυτής.

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της GITRE, η μουσική αποτελεί  παιχνίδι, εκπαιδευτικό αλλά και θεραπευτικό μέσο. Άλλωστε, στις σύγχρονες ψυχοπαιδαγωγικές θεωρίες η μουσική συνιστά θεμέλιο για τη σωστή και ολοκληρωμένη διαμόρφωση της προσωπικότητας κάθε παιδιού. Τα προϊόντα της εταιρείας προσφέρονται για χρήση σε σχολεία, στη μουσικοθεραπεία, ακόμα και σε μουσικές δραστηριότητες στο σπίτι.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Ακροβάτες

Μια συλλογή που καλύπτει πολλές έννοιες των μαθηματικών με έναν διασκεδαστικό, ψυχαγωγικό τρόπο μέσω των κλόουν που έχουν μια έντονη συναισθηματική και προτρεπτική επίδραση στα παιδιά. Τα παιδιά αναπαράγουν την εικόνα που βλέπουν χρησιμοποιώντας τους κλόουν και μελετούν τις διαφορές σχημάτων, χρωμάτων, αριθμών, ποσοτήτων και σειρών. Το σετ περιλαμβάνει 24 κάρτες δραστηριοτήτων, 24 κλόουν σε 4 χρώματα, 4 πλαστικές βάσεις, 12 έγχρωμες καρτέλες που τοποθετούνται πάνω στις βάσεις.
60,00 €

Educo-Ζάρι Χρωμάτων

Ζάρι χρωμάτων από μαλακό πλαστικό με διαφορετικό χρώμα σε κάθε του πλευρά. Ακμή: 12cm
13,00 €