Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Educo-Βαρελάκι που γυρνάει

Κωδικός προϊόντος: 90197
Κατασκευαστής: EDUCO – HEUTINK
Ξύλινο, μοντεσσοριανό παιχνίδι για παιδιά από μόλις 7 μηνών. Οι μικροί μας φίλοι γυρίζουν τον πολύχρωμο κύλινδρο που διαθέτει ένα κουδουνάκι στο εσωτερικό του. Έτσι, αναπτύσσονται οπτικά και ακουστικά ερεθίσματα, ο συγχρονισμός ματιού-χεριού, η ενδυνάμωση των μυών των χεριών αλλά και η κατανόηση της έννοιας αιτίου-αποτελέσματος.
35,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία από 6 μηνών
Εικόνα για τον εκδότη EDUCO – HEUTINK

"Παίξε, μάθε και ζήσε χαρούμενα", αυτή είναι η φιλοσοφία της Ολλανδικής εταιρείας!
Η εταιρεία κάνει τη μάθηση ενδιαφέρουσα, προκλητική και διερευνητική. Όλα της τα προϊόντα προωθούν τα παιδιά να παίξουν και ως αποτέλεσμα να αναπτύξουν συγκεκριμένες, πολύ σημαντικές δεξιότητες με φυσικό τρόπο και να μάθουν παίζοντας. Με το σύνολο των προϊόντων της παρέχει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για τη μάθηση και τη διδασκαλία, κατηγοριοποιώντας τα σε διαφορετικές ενότητες με ξεχωριστή δεξιότητα και αναπτυξιακό στόχο η κάθε μία. Για το λόγο αυτό, παίζοντας με ένα παιχνίδι της εταιρείας ή φτιάχνοντας ένα παζλ, διεγείρεται αποτελεσματικά η εμπειρία εκμάθησης.
Στον όμιλο της Ολλανδικής εταιρείας ανήκουν επίσης η "Jegro" η "Montessori" και η "Toys for life".

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία από 6 μηνών
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Educo-Κουτί με μπαλάκι 1

Ξύλινο, μοντεσσοριανό παιχνίδι για παιδιά από μόλις 7 μηνών. Οι μικροί μας φίλοι ενισχύουν το συντονισμό ματιού-χεριού και εξοικειώνονται με την ιδέα ότι κάποια αντικείμενα υπάρχουν, ακόμα και αν δεν τα βλέπουμε.
30,00 €

Educo-Βαρελάκι που κυλάει

Ξύλινο βαρελάκι που κυλάει, με πολύχρωμες μπαλίτσες στο εσωτερικό του. Ιδανικό παιχνίδι για την ενθάρρυνση της κίνησης.
22,00 €