Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Επιτραπέζιο Ξύλινο Κουκλοθέατρο

Κωδικός προϊόντος: 336194
Κατασκευαστής: NATHAN
Επιτραπέζιο ξύλινο κουκλοθέατρο από πλακάτ θαλάσσης (πάχους:12mm και 14mm) με φινιρίσματα λουστραρισμένου ξύλου, υφασμάτινες κουρτίνες και μεταλλικό σιδηρόδρομο. Μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο τραπέζι ή οποιοδήποτε έπιπλο, ενώ οι πόρτες του κλείνουν για εύκολη αποθήκευση. Τα στρογγυλά παράθυρα στο πλάι κάνουν την ιστορία πολύ πιο ενδιαφέρουσα επιτρέποντας την αλληλεπίδραση των χαρακτήρων με τη σκηνή! Διαστάσεις: 85x56x18cm
185,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+