Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Εργαστήριο ΜΑΧΙ πέρλες

Κωδικός προϊόντος: 333365
Κατασκευαστής: NATHAN
Διασκεδαστικό εργαστήριο με ΜΑΧΙ πέρλες από το 1 έως το 6 που προτείνει παιχνιδιάρικες δραστηριότητες με τη μορφή μικρών γρίφων. Τα παιδιά εξοικειώνονται με τις αριθμητικές αλληλουχίες (οριζόντιες και κάθετες, αυξανόμενες και μειούμενες). Καθώς χειρίζονται τις πέρλες, αναπτύσσουν τη λεπτή κινητικότητα. Με το εργαστήριο μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα μέχρι δύο παιδιά. Στο σετ περιλαμβάνονται 23 κάρτες διπλής όψεως με ασκήσεις προοδευτικής δυσκολίας.
40,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+