Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Ζώα Φάρμας

Κωδικός προϊόντος: LER0694
Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: LEARNING RESOURCES
Σετ 7 ζώα φάρμας. Διαστάσεις μεγαλύτερου: 25x20cm
42,00 €

Ρεαλιστικά ζώα από πολύ ανθεκτικό πλαστικό με λεπτομέρεια στα χαρακτηριστικά και στα χρώματα. Το μεγάλο σχήμα τους τα κάνει εύκολα στη χρήση από τα μικρά παιδιά. Αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει και υποδυθείτε ρόλους...

Ρεαλιστικά ζώα από πολύ ανθεκτικό πλαστικό με λεπτομέρεια στα χαρακτηριστικά και στα χρώματα. Το μεγάλο σχήμα τους τα κάνει εύκολα στη χρήση από τα μικρά παιδιά. Αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει και υποδυθείτε ρόλους...

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 18 μηνών +
Εικόνα για τον εκδότη LEARNING RESOURCES

Το ταξίδι στο χώρο της μάθησης ξεκίνησε για την εταιρεία το 1994, για την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών προϊόντων σε σχολεία αλλά και σπίτια σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία και την Ευρώπη. Η εταιρεία αναπτύχθηκε και το 2006, η επιχείρηση απέκτησε ιδιαίτερα εκπαιδευτικό χαρακτήρα ,με κοινό στόχο στην παροχή διασκέδασης και βιωματική εμπειρίας μάθησης για τα παιδιά.
Σύμφωνα με την εταιρεία, ¨η κληρονομιά και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας, δίνοντάς τη δυνατότητα για συνεχή εξέλιξη, καθώς η επιχείρησή συνεχίζει να αυξάνεται, καλύπτοντας τις ανάγκες των εκπαιδευτικών, των γονέων και των άλλων συμβούλων, ενώ επιτρέπει στα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο τους μέσα από την εξερεύνηση, τη φαντασία και το πιο σημαντικό τη διασκέδαση¨!
Φιλοσοφία της αγγλικής εταιρείας αποτελούν τα παρακάτω:
"Ποιότητα" - Πιστεύουμε στη δημιουργία ενός ποιοτικού προϊόντος που θα επιτρέψει σε κάθε παιδί να κατακτήσει τη μάθηκσ και να επιτύχει!
"Πάθος" - Έχουμε πάθος σε αυτό που κάνουμε και τα προϊόντα που διαθέτουμε στην αγορά με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και προσφορά.
"Διασκέδαση" - Στο σχολείο, στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας, στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε μια δια βίου αγάπη της μάθησης. Με απλά λόγια, η εκπαίδευση μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός παιδιού - αγαπάμε τη μάθηση και ελπίζουμε ότι θα την αγαπήσετε και εσείς!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 18 μηνών +
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Consequences Discussion Cards

36 πραγματικές φωτογραφίες διάστασης Α5 που απεικονίζουν μια ενέργεια ή μια συμπεριφορά. Τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες πρέπει να καταλάβουν ότι μια λανθασμένη πράξη τους μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες όχι μόνο στους ίδιους αλλά και σε άλλους. Με αφορμή κάθε φωτογραφία συζητήστε, καταλήξτε σε συμπεράσματα και συμβουλέψτε.
60,00 €

More What Are They Thinking?

Εκπαιδευτικό πακέτο με 36 πραγματικές φωτογραφίες Α5 που απεικονίζουν διάφορες κοινωνικές καταστάσεις. Παρατηρήστε προσεκτικά τις εικόνες, τοποθετήστε τον εαυτό σας σε κάθε κατάσταση και υποθέστε τι σκέφτεται ο κάθε ήρωας. Σκέψεις, συναισθήματα, διαφορετικές καταστάσεις ξετυλίγονται μπροστά σας!
60,00 €

Cognito - Αντίθετα

Mια σειρά δραστηριοτήτων που βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν διάφορες έννοιες παίζοντας αυτόνομα ή με άλλους. Τα παιδιά πρέπει να συνδυάσουν σωστά τα αντίθετα μέσα από εικόνες της καθημερινότητας. Τα αντίθετα περιλαμβάνουν έννοιες του χώρου, συναισθήματα, χρόνο, και άλλες. Παράλληλα, τα παιδιά εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους αιτιολογώντας την πράξη τους. Η ξύλινη κασετίνα περιλαμβάνει συνδυασμό 2 ξύλινων καρτών με αντίθετα. Μόνο τα σωστά κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους, οπότε τα παιδιά μπορούν να καταλάβουν μόνα τους το λάθος και να διορθώσουν τον εαυτό τους. Διαστάσεις ξύλινης κασετίνας: 204x100x60mm
19,00 €