Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Ιδέες για τα Χριστούγεννα
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Σετ 150 Χρυσά Κουδουνάκια

Εντυπωσιακά, χρυσά κουδουνάκια, με ευχάριστο ήχο, που προσθέτουν λάμψη. Κάθε κουδουνάκι έχει μία μικρή τρύπα ώστε να μπορεί να κρεμαστεί και είναι πολύ ωραία πρόταση για κάθε γιορτή.
15,00 €

Σετ 16 Σατέν Κορδέλες

Σετ 16 σατέν κορδέλες, σε 8 χρώματα και 2 διαφορετικά μεγέθη. Κάθε κορδέλα έχει 7,5m μήκος και προσθέτει μία ευχάριστη νότα σε κάθε χειροτεχνία.
16,00 €

Σετ 200 Χρωματιστά Κουδουνάκια

Σετ 200 λαμπερά κουδουνάκια, σε 6 διαφορετικά χρώματα. Έχουν ευχάριστο ήχο και είναι ιδανικά για χειροτεχνίες αλλά ακόμα και για αισθητηριακό παιχνίδι. Μπορούν να κρεμαστούν, χάρη στη μικρή τρύπα που διαθέτουν.
20,00 €

Σετ 300 Glitter pom-pom

Σετ 300 pom-pom με μεταλλιζέ όψη, σε δύο διαφορετικά μεγέθη και πολλά χρώματα. Προσθέστε λίγο glitter σε κάθε δημιουργία.
10,00 €

Τρισδιάστατα Αστεράκια

Ξύλινα, τρισδιάστατα, διακοσμητικά αστεράκια (60x100mm). Μπορούν να στολίσουν το χώρο σας την περίοδο των γιορτών ή απλά να χρησιμοποιηθούν ως χειροποίητο δώρο για τους φίλους σας!
2,00 €

Φελλοί με ξύλινα διακοσμητικά

Κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα χρήσιμο και ιδιαίτερο δώρο! Σετ 2 φελλοί με ξύλινα διακοσμητικά σε σχέδιο λουλούδι και καρδιά. Διαστάσεις: 60x90mm
2,50 €

Φόρμες

Σετ 24 φόρμες από πλαστικό υψηλής ποιότητας, σε υπέροχα σχέδια και τέσσερα έντονα χρώματα. Αναπτύσσουν το συντονισμό ματιού-χεριού, βοηθούν στην ανάπτυξη κοινωνικής συμπεριφοράς και είναι ιδανικές για χρήση σε παιδικούς σταθμούς.
20,00 €

Χριστουγεννιάτικα Πλακάκια

Σετ 4 χριστουγεννιάτικα πλαστικά πλακάκια σε διαφορετικά σχέδια.
9,00 €

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με μπαλίτσα

Ξύλινο χριστουγεννιάτικο δέντρο (15x8cm) με κόκκινη μπαλίτσα, για να το διακοσμήσετε, όπως θέλετε.
3,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές