Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Κορνίζες Φιγούρες

Κωδικός προϊόντος: 339412
Διαθεσιμότητα: 3 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: NATHAN
Σετ 15 κορνίζες σε μορφή ανθρώπινης φιγούρας με παντελόνι και 15 σε μορφή ανθρώπινης φιγούρας με φόρεμα, για να τις διακοσμήσετε ή να τις ζωγραφίσετε! Μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους σαν να κρατιούνται χέρι χέρι και να σταθούν όρθιες. Στο κεφάλι τους υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης φωτογραφίας. Διαστάσεις: 15x11,5cm Διάμετρος κύκλου για τοποθέτηση φωτογραφίας: 3,5cm
11,00 €
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!