Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Educo-Κουτί με μπαλάκι 2

Κωδικός προϊόντος: 90201
Κατασκευαστής: EDUCO – HEUTINK
Ξύλινο, μοντεσσοριανό παιχνίδι που ενισχύει το συντονισμό ματιού-χεριού, τη λεπτή κινητικότητα και τον προσανατολισμό στο χώρο και εξοικειώνει τα παιδιά με την ιδέα ότι κάποια αντικείμενα υπάρχουν, ακόμα και αν δεν τα βλέπουμε. Είναι λίγο δυσκολότερο από το Κουτί με μπαλάκι 1 (90199) γιατί απαιτείται η επιπλέον κίνηση του ανοίγματος του συρταριού προκειμένου να εντοπιστεί το μπαλάκι.
30,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 1+
Εικόνα για τον εκδότη EDUCO – HEUTINK

"Παίξε, μάθε και ζήσε χαρούμενα", αυτή είναι η φιλοσοφία της Ολλανδικής εταιρείας!
Η εταιρεία κάνει τη μάθηση ενδιαφέρουσα, προκλητική και διερευνητική. Όλα της τα προϊόντα προωθούν τα παιδιά να παίξουν και ως αποτέλεσμα να αναπτύξουν συγκεκριμένες, πολύ σημαντικές δεξιότητες με φυσικό τρόπο και να μάθουν παίζοντας. Με το σύνολο των προϊόντων της παρέχει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για τη μάθηση και τη διδασκαλία, κατηγοριοποιώντας τα σε διαφορετικές ενότητες με ξεχωριστή δεξιότητα και αναπτυξιακό στόχο η κάθε μία. Για το λόγο αυτό, παίζοντας με ένα παιχνίδι της εταιρείας ή φτιάχνοντας ένα παζλ, διεγείρεται αποτελεσματικά η εμπειρία εκμάθησης.
Στον όμιλο της Ολλανδικής εταιρείας ανήκουν επίσης η "Jegro" η "Montessori" και η "Toys for life".

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 1+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Educo-Κουτί με θήκες

Ξύλινο, μοντεσσοριανό παιχνίδι που ενισχύει το συντονισμό ματιού-χεριού, τη λεπτή κινητικότητα και τον προσανατολισμό στο χώρο και εξοικειώνει τα παιδιά με την ιδέα ότι κάποια αντικείμενα υπάρχουν, ακόμα και αν δεν τα βλέπουμε.
35,00 €

Educo-Φάρμα

Ξύλινη φάρμα με συρρόμενη πόρτα και σκεπή που ανοίγει. Ιδανική για χρήση από πολλά παιδιά συγχρόνως. Διαστάσεις: 50x24x28cm
85,00 €