Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Μαγνητικό σετ Κωδικοποίηση Dιαδρομής

Κωδικός προϊόντος: 342817
Κατασκευαστής: NATHAN
Ένα μαγνητικό σετ κωδικοποίησης και προγραμματισμού, ιδανικό για μικρά παιδιά. Χρησιμοποιώντας τις εικόνες των διαδρομών τα παιδιά δημιουργούν την διαδρομή πάνω στο μαγνητικό πίνακα. Στο πρώτο σετ καρτών φαίνεται η διαδρομή αλλά όχι τα απαιτούμενα κομμάτια,. Στο δεύτερο, φαίνεται η αρχή και το τέλος της διαδρομής, οι απαιτούμενες διαδρομές αλλά όχι η ποσότητά τους. Στο τρίτο, φαίνεται η αρχή και το τέλος της διαδρομής, οι απαιτούμενες διαδρομές και οι ποσότητες σε ορισμένες. Στο τέταρτο, η αρχή και το τέλος της διαδρομής, οι απαιτούμενες διαδρομές και η ποσότητά τους. Το σετ περιλαμβάνει 2 μαγνητικές πλάκες διπλής όψεως (32,5x22,5cm), 24 κάρτες ασκήσεων προοδευτικής δυσκολίας (15x10cm) και 46 μαγνητικά κομμάτια διαδρομών.
47,00 €

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Toys for Life-Βλέπω και περνάω

Δημιουργήστε πολύχρωμα σχέδια περνώντας τα κορδόνια στις καρτέλες. Χρησιμοποιήστε την κενή πλευρά για να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια. Το παιχνίδι περιέχει 4 ξύλινες καρτέλες (16,5x15,5cm) και 12 κορδόνια από βαμβάκι σε 4 χρώματα, σε χάρτινο μαγνητικό κουτί αποθήκευσης (23x21x6cm).
30,00 €