Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Μαγνητικό Stand για διάφορες δραστηριότητες

Κωδικός προϊόντος: 342342
Κατασκευαστής: NATHAN
Μεγάλο, μαγνητικό stand διπλής όψεως. Διαστάσεις: 45x34x25cm
48,00 €
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Geometrix

Ξύλινα γεωμετρικά κομμάτια σε 3 χρώματα που τοποθετούνται σε πλαστικούς δίσκους με σχήματα πραγματικού μεγέθους ή μειωμένης κλίμακας, χρωματιστά, ασπρόμαυρα ή απλώς σκιαγραφημένα. Το σετ περιλαμβάνει 132 γεωμετρικά κομμάτια, 6 πλαστικούς δίσκους και 48 κάρτες-μοντέλα.
80,00 €

Σχήματα και μεγέθη

Τρία διαφορετικά παιχνίδια σε ένα, προοδευτικής δυσκολίας. Σκοπός τους είναι η ανάπτυξη του λεξιλογίου, η αναγνώριση αντικειμένων, η εξάσκηση πάνω σε σχήματα και μεγέθη. 1ο παιχνίδι: Παιχνίδι αντικειμένων. Συνδυάστε και ταυτίστε κάθε αντικείμενο με ένα γεωμετρικό σχήμα. Επεξηγήστε και δημιουργήστε προτάσεις. Το σετ περιλαμβάνει 1 πίνακα παιχνιδιού (42x30cm), 4 πιόνια, 20 μάρκες και 1 ζάρι με κουκκίδες. 2ο παιχνίδι: Λόττο ταύτισης γεωμετρικών σχημάτων και μεγεθών. Ονομάστε και τοποθετήστε κάθε γεωμετρικό σχήμα στη σωστή θέση ανάλογα με το σχήμα και το μέγεθός του. Το σετ περιλαμβάνει 4 πίνακες (21x15cm), και 42 μικρότερα καρτελάκια. 3ο παιχνίδι: Κάμπια γεωμετρικών σχημάτων. Συνδυάστε τα γεωμετρικά σχήματα με τα μεγέθη προχωρώντας πάνω στην κάμπια. Το σετ περιλαμβάνει 1 πίνακα (42x30cm), 4 πιόνια, 2 ζάρια (με γεωμετρικά σχήματα και με διαφορετικά μεγέθη).
35,00 €

Τρισδιάστατο παζλ Ελικόπτερο

Ξύλινο τρισδιάστατο παζλ 8 κομματιών, με τυπωμένες οδηγίες κατασκευής στην πίσω όψη. Το ελικόπτερο μπορεί να σταθεί όρθιο. Διαστάσεις βάσης: 40x30x1cm
40,00 €