Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Μικροί Νάνοι

Κωδικός προϊόντος: 345128
Κατασκευαστής: NATHAN
Ένα εκπαιδευτικό πακέτο που περιέχει 2 παζλ πολλαπλών λύσεων. Τα παιδιά μέσω των παζλ πραγματοποιούν ασκήσεις κωδικοποίησης, ενώ παράλληλα παίζουν με τους αριθμούς μέχρι το 10. Το πακέτο περιλαμβάνει ασκήσεις διαφορετικής δυσκολίας με στοιχεία που πρέπει να αξιοποιηθούν για να βρεθεί η σωστή θέση κάθε κομματιού του παζλ. Τα παζλ διαθέτουν και σύστημα αυτοδιόρθωσης. Το σετ περιλαμβάνει 1 φυλλάδιο οδηγιών για το δάσκαλο, 12 κάρτες δραστηριοτήτων διπλής όψεως, 1 ξύλινη βάση από βερνικωμένο ξύλο και 2 παζλ των 10 κομματιών.
42,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+