Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Educo-Ξύλινη κασετίνα με μαγνητικά πινακάκια προγραφής

Κωδικός προϊόντος: 523388
Κατασκευαστής: EDUCO – HEUTINK
Ένα σετ από 2 μαγνητικά πινακάκια γραφής! Οι μεταλλικές μπίλιες μετακινούνται με τη χρήση του μολυβιού για τη δημιουργία πολυάριθμων σχεδίων. Χρησιμοποιήστε τα το ξανά και ξανά! Σχεδιάστε, γράψτε, δημιουργήστε! Επίσης με τη χρήση του, τα παιδιά μαθαίνουν να κρατούν σωστά, εργονομικά το μολύβι. Απόλυτα ασφαλές για τα παιδιά. Το σετ περιλαμβάνει 2 μαγνητικά πινακάκια, 4 μολύβια και 6 κάρτες μοντέλα διπλής όψεως σε ξύλινη κασετίνα (33x18x6cm).
68,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη EDUCO – HEUTINK

"Παίξε, μάθε και ζήσε χαρούμενα", αυτή είναι η φιλοσοφία της Ολλανδικής εταιρείας!
Η εταιρεία κάνει τη μάθηση ενδιαφέρουσα, προκλητική και διερευνητική. Όλα της τα προϊόντα προωθούν τα παιδιά να παίξουν και ως αποτέλεσμα να αναπτύξουν συγκεκριμένες, πολύ σημαντικές δεξιότητες με φυσικό τρόπο και να μάθουν παίζοντας. Με το σύνολο των προϊόντων της παρέχει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για τη μάθηση και τη διδασκαλία, κατηγοριοποιώντας τα σε διαφορετικές ενότητες με ξεχωριστή δεξιότητα και αναπτυξιακό στόχο η κάθε μία. Για το λόγο αυτό, παίζοντας με ένα παιχνίδι της εταιρείας ή φτιάχνοντας ένα παζλ, διεγείρεται αποτελεσματικά η εμπειρία εκμάθησης.
Στον όμιλο της Ολλανδικής εταιρείας ανήκουν επίσης η "Jegro" η "Montessori" και η "Toys for life".

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Γεωπίνακες

Σετ 6 γεωπίνακες διπλής όψεως σε διάφορα χρώματα. Στο σετ συμπεριλαμβάνονται 24 ασκήσεις και χρωματιστά λαστιχάκια. Διαστάσεις πίνακα: 23x23cm
22,00 €

Toys for Life-Ταξινόμησε τα αρκουδάκια

Βάλτε τα αρκουδάκια ίδιου χρώματος και σχήματος μπροστά ή πάνω στην αντίστοιχη κάρτα. Χρησιμοποιήστε τη λαβίδα για να αναπτύξετε τη λεπτή κινητικότητα. Το παιχνίδι περιέχει 5 ξύλινες κάρτες με 10 δραστηριότητες, 32 πλαστικά αρκουδάκια σε 4 χρώματα και 4 σχήματα και 1 ξύλινη λαβίδα σε χάρτινο μαγνητικό κουτί αποθήκευσης.
34,00 €

Toys for Life-Κατασκευάζω σχέδια

Φτιάξτε τα γεωμετρικά σχέδια ακολουθώντας τις υποδείξεις των καρτών. Για να δυσκολέψετε το παιχνίδι, φτιάξτε το ένα τέταρτο ενός σχεδίου που ολοκληρώνεται όταν αντανακλάται στους καθρέφτες. Τα σχήματα, τα μοτίβα και οι σχέσεις στο χώρο αποκτούν μία νέα προοπτική. Το παιχνίδι περιέχει: 48 ξύλινα κομμάτια με 3 σχήματα, σε 4 χρώματα, 6 ξύλινες κάρτες με 12 σχέδια (16x16cm) και 1 πλαστικό καθρέφτης ασφαλείας σε χάρτινο μαγνητικό κουτί αποθήκευσης (31x23x6cm).
29,00 €