Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Ξύλινο Σπιτάκι Σχημάτων

Κωδικός προϊόντος: 55220
Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: GOULA – DISET
Ξύλινο σπιτάκι σχημάτων από με εγκοπές γεωμετρικών σχημάτων και χερούλι στη σκεπή για εύκολη μεταφορά από τα παιδιά. Το ένα μέρος της σκεπής ανοίγει για να βγαίνουν εύκολα τα σχήματα. Διαστάσεις: 21x21x18cm
35,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 1+
Εικόνα για τον εκδότη GOULA – DISET

Ισπανική εταιρεία στο χώρο του παιδαγωγικού υλικού από το 1942 με έδρα στη Barcelona.
ΠροΪόντα που σχεδιάζονται και παράγονται στη Ευρώπη, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE. Η εταιρεία επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, μη τοξικά, χωρίς βερνίκια και τοξικά χρώματα, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Τα υλικά, το βάρος και το σχήμα κάθε παιχνιδιού είναι ελκυστικά και ιδανικά για κάθε παιδί ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια της ηλικίας του.
Φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί το ότι: "Το παιχνίδι προσφέρει χάρα και ευτυχία σε κάθε παιδί"!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 1+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Σβούρα Ψυχοκινητικής

Σβούρα ψυχοκινητικής (διαμέτρου: 68cm και συνολικού ύψους: 26,5cm) από πολύ ανθεκτικό πλαστικό, σε πορτοκαλί χρώμα. Είναι ιδανική για ασκήσεις ψυχοκινητικής και ισορροπίας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο. Μπορεί να σηκώσει έως 50kgr.
42,00 €

Ράβδοι 70cm

Σετ 4 ράβδοι από σκληρό, ανθεκτικό πλαστικό με προστατευτικό στα άκρα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με τις δοκούς, τα τούβλα και τα κλιπς. Διάμετρος: 2,5cm Μήκος: 70cm
22,00 €

Heutink-Νερομπογιές

Νερομπογιές σε 12 διαφορετικά χρώματα και πινέλο σε πλαστική θήκη.
2,50 €