Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Ομαδικό Καβαλέτο

Κωδικός προϊόντος: 372417
Κατασκευαστής: NATHAN
Ομαδικό καβαλέτο για 6 ως 8 παιδιά, από μελαμίνη και μεταλλικά κομμάτια με κόκκινη εποξειδική μπογιά. Συνοδεύεται από 6 πλαστικούς δίσκους και 4 κρεμασταράκια για τις ποδιές. Το ράφι που διαθέτει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος αποθήκευσης. Διαστάσεις πίνακα: 187x75cm Συνολικό ύψος: 126cm Απόσταση ανάμεσα στα πόδια: 79cm
510,00 €
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!