Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Πολύχρωμα δαχτυλίδια

Κωδικός προϊόντος: 55157
Διαθεσιμότητα: 2 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: GOULA – DISET
Ξύλινο παιχνίδι για την εκμάθηση αριθμών και ποσοτήτων. Βοηθάει και στην εξοικείωση με τη μέτρηση. Η ταύτιση χρωμάτων και ποσοτήτων βοηθάει στην οπτικοποίηση των αριθμών ώστε να απομνημονεύονται ευκολότερα από τα παιδιά.
47,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη GOULA – DISET

Ισπανική εταιρεία στο χώρο του παιδαγωγικού υλικού από το 1942 με έδρα στη Barcelona.
ΠροΪόντα που σχεδιάζονται και παράγονται στη Ευρώπη, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE. Η εταιρεία επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, μη τοξικά, χωρίς βερνίκια και τοξικά χρώματα, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Τα υλικά, το βάρος και το σχήμα κάθε παιχνιδιού είναι ελκυστικά και ιδανικά για κάθε παιδί ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια της ηλικίας του.
Φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί το ότι: "Το παιχνίδι προσφέρει χάρα και ευτυχία σε κάθε παιδί"!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Πιγκουίνοι

Παιχνίδι μαθηματικών με 100 πλαστικούς πιγκουίνους σε 10 χρώματα οι οποίοι κουμπώνουν πάνω στις πλαστικές βάσεις. Ιδανικό για την εκμάθηση δεκάδων, εκατοντάδων και χιλιάδας. Στο σετ συμπεριλαμβάνονται και ασκήσεις που μπορούν να φωτοτυπηθούν.
48,00 €