Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Προγραφικό σετ φωτογραφιών

Κωδικός προϊόντος: 342340
Κατασκευαστής: NATHAN
Γραφικά μοντέλα μέσα από πραγματικές ρεαλιστικές φωτογραφίες από την καθημερινότητα. 55 διαφορετικές εικόνες προοδευτικής δυσκολίας, διαστάσεων 29,7x21cm οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν μεμονωμένες ή σε σετ. Τα παιδιά χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα ακολουθούν τα μοτίβα των καρτών, σχήματα, κύκλοι, γραμμές, γέφυρες, στεφάνια, spiral κτλ. Σε κάθε εικόνα μπορούν να αναγνωρισθούν και περισσότερα από ένα μοτίβα.
€55,00

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+