Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Σωστό ή λάθος

Κωδικός προϊόντος: 19002
Κατασκευαστής: BELEDUC
Σετ με 32 κάρτες (16 ζευγάρια) με εικόνες από την καθημερινότητα στο σπίτι και στο σχολείο που βοηθάνε τα παιδιά να κατανοήσουν κατά πόσο η συμπεριφορά τους σε μία περίσταση ήταν σωστή ή λάθος. Οι πράσινες κάρτες υποδεικνύουν τη σωστή και οι κόκκινες τη λάθος αντίδραση. Οι κάρτες αφορούν τη βοήθεια, τη συμπόνια, τη συνεργασία, το σεβασμό, την ευγένεια, την υπομονή, την αποδοχή, τη συμμόρφωση με τους κανόνες, το ενδιαφέρον για το διπλανό μας. Ένα παιχνίδι με πολλές παραλλαγές που βοηθάει στην ανάλυση αξιών και προτύπων συμπεριφοράς και στη συζήτηση τους με τα παιδιά.
27,00 €
Εικόνα για τον εκδότη BELEDUC

Μία οικογενειακή επιχείρηση με έδρα στη Γερμανία και μία παράδοση στη βιομηχανία των παιχνιδιών εδώ και 50 χρόνια!
Σύνθημα της εταιρείας αποτελεί το "Παίζω, Αποκτώ εμπειρίες, Μαθαίνω"!
Σχεδιάζει, δοκιμάζει και παράγει ξύλινα εκπαιδευτικά παιχνίδια όπως παζλ, επιτραπέζια, παιχνίδια ρόλων, κούκλες κουκλοθεάτρου, είδη αθλητικών δραστηριοτήτων και εικαστικών τεχνών.
Προωθεί την απόλαυση του παιχνιδιού μεταξύ των παιδιών τόσο σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία όσο και μέσα στην οικογένεια.
Τα παιδιά παίζουν, αποκτούν εμπειρίες και μαθαίνουν. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια τονώνουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη όλων των παιδιών, έτσι ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό θεμέλιο για το μέλλον!

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Δίσκοι Ισορροπίας Σκαντζόχοιρος

Δίσκοι ισορροπίας με αγκαθάκια που τσαλακώνονται όταν πατιούνται και δίνουν μία μοναδική αίσθηση. Ύψος: 5,5cm
35,00 €

Skate

Πλαστικό ιδιαίτερα ανθεκτικό skate με 4 ρόδες. Σηκώνει μέχρι 50kgr. Διαστάσεις: 40x31cm
30,00 €

Τρισδιάστατες Κατασκευές

Σετ κατασκευών 58 τεμαχίων, από εύκαμπτο πλαστικό υψηλής ποιότητας, για την κατασκευή δισδιάστατων αλλά και τρισδιάστατων σχημάτων. Ανακαλύψτε με ένα διασκεδαστικό τρόπο τα σχήματα και τη χρηστικότητά τους!
29,00 €