Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Τι έχει μέσα;

Κωδικός προϊόντος: 88357
Διαθεσιμότητα: 2 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: SPEECHMARK
Σετ 24 ζευγάρια γυαλιστερών καρτών (21x15cm) με την έννοια του περιεχομένου. Για παράδειγμα, η πρώτη κάρτα δείχνει μια αποθήκη ή δοχείο ενώ η δεύτερη αποκαλύπτει τα πολλά και ποικίλα αντικείμενα που μπορεί να βρεθούν μέσα.
45,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη SPEECHMARK

Για πάνω από 30 χρόνια η αγγλική εταιρεία Speechmark βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παροχής ποιοτικής βοήθειας και εκπαιδευτικών εργαλείων για τους επαγγελματίες που εργάζονται στη Λογοθεραπεία, την Ψυχική υγεία, τη Φροντίδα ηλικιωμένων, τις Ειδικές ανάγκες και όλους τους εκπαιδευτικούς του κόσμου!
Τα προϊόντα της αναπτύχθηκαν, δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν από τους τελικούς χρήστες, ειδικούς θεραπευτές, ιατρούς, δασκάλους κτλ με σκοπό την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς κάθε ασθενή ή χρήστη.
Διανέμονται σε όλο τον κόσμο και είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε γλώσσα, καθώς οι φωτογραφίες τους δεν περιέχουν κείμενα. Η υψηλή ποιότητα του περιεχομένου όλων των εκδόσεων, η σαφής τυπογραφία και οι καθαρές εικόνες κάνουν τις κάρτες της εύκολες στη χρήση και ιδιαίτερα κατανοητές ακόμα και από τα πολύ μικρά παιδιά.

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

More Everyday Ojects

Πραγματικές φωτογραφίες καθημερινών αντικειμένων, γνωστών στα παιδιά. για κατηγοριοποίηση και συζήτηση. Η συλλογή περιλαμβάνει 36 κάρτες (διάστασης Α5).
65,00 €

Decisions Personal Safety Indoor

Σε περίπτωση κινδύνου, στο εσωτερικό του σπιτιού, η λήψη απόφασης είναι ουσιαστική. Κάθε κάρτα απεικονίζει έναν κίνδυνο και μέσα από τη συζήτηση τα παιδιά καταλήγουν στη σωστή απόφαση.Το σετ περιέχει 36 κάρτες (διάστασης Α5).
60,00 €

More What Are They Thinking?

Εκπαιδευτικό πακέτο με 36 πραγματικές φωτογραφίες Α5 που απεικονίζουν διάφορες κοινωνικές καταστάσεις. Παρατηρήστε προσεκτικά τις εικόνες, τοποθετήστε τον εαυτό σας σε κάθε κατάσταση και υποθέστε τι σκέφτεται ο κάθε ήρωας. Σκέψεις, συναισθήματα, διαφορετικές καταστάσεις ξετυλίγονται μπροστά σας!
60,00 €