Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Υφασμάτινες Δαχτυλόκουκλες

Κωδικός προϊόντος: 40028
Διαθεσιμότητα: 17 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: BELEDUC
Σετ 24 βαμβακερές, πλενόμενες, δαχτυλόκουκλες. Ζωντανέψτε τις σχεδιάζοντας ποικίλους χαρακτήρες!!! Διαστάσεις: 240x200mm
28,00 €
Εικόνα για τον εκδότη BELEDUC

Μία οικογενειακή επιχείρηση με έδρα στη Γερμανία και μία παράδοση στη βιομηχανία των παιχνιδιών εδώ και 50 χρόνια!
Σύνθημα της εταιρείας αποτελεί το "Παίζω, Αποκτώ εμπειρίες, Μαθαίνω"!
Σχεδιάζει, δοκιμάζει και παράγει ξύλινα εκπαιδευτικά παιχνίδια όπως παζλ, επιτραπέζια, παιχνίδια ρόλων, κούκλες κουκλοθεάτρου, είδη αθλητικών δραστηριοτήτων και εικαστικών τεχνών.
Προωθεί την απόλαυση του παιχνιδιού μεταξύ των παιδιών τόσο σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία όσο και μέσα στην οικογένεια.
Τα παιδιά παίζουν, αποκτούν εμπειρίες και μαθαίνουν. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια τονώνουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη όλων των παιδιών, έτσι ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό θεμέλιο για το μέλλον!

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Πιπέτα Twisty

Κυματοειδής πιπέτα για την ενδυνάμωση των μυών του χεριού και την ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας. Είναι ιδανική για δημιουργικό, αισθητηριακό παιχνίδι αλλά και απαραίτητο εργαλείο στις επιστημονικές σας ανακαλύψεις!
5,50 €

Πλαστική Λαβίδα

Πλαστική λαβίδα για διάφορες χρήσεις, σε υπέροχα χρώματα! Μήκος: 15cm
3,00 €

Μαρκαδόροι Υφάσματος

Σετ 10 μαρκαδόροι υφάσματος που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε ύφασμα. Το σχέδιο σταθεροποιείται σιδερώνοντας από την ανάποδη πλευρά, κάτι που τα καθιστά κατάλληλο να πλυθεί στο πλυντήριο με ζεστό νερό. Διαστάσεις: 14x4mm
17,00 €