Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Ψαλίδι με Ελατήριο για Δεξιόχειρες

Κωδικός προϊόντος: PR-1/SO
Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: PETA (UK) Ltd
Συμβατικό ψαλίδι με ένα κρυφό ελατήριο που αναγκάζει τις λεπίδες να μείνουν ανοικτές. Ιδανικό για τα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια κατά τη χρήση του ψαλιδιού. Χρησιμοποιείται με τον αντίχειρα και το μέσο, ενώ ο δείκτης καθοδηγεί τις κινήσεις (για περισσότερη ασφάλεια). Εξασφαλίζει άνετη λαβή καθόλη τη διάρκεια της χρήσης, ενώ κόβει με μεγάλη ευκολία ειδικότερα το χαρτί. Περιλαμβάνει λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι και υψηλής ποιότητας ελατήριο.
12,00 €

Ύστερα από δοκιμές και εμπειρία, τα ψαλίδια αυτά είναι ιδανικά για :

  1.        Άτομα που δεν μπορούν να βάλουν δύναμη στον αντίχειρά τους.
  2.        Μεγαλύτερα παιδιά που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα συμβατικό ψαλίδι αλλά δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν εύκολα το άνοιγμα και το κλείσιμο της λαβής του.

 

Ύστερα από δοκιμές και εμπειρία, τα ψαλίδια αυτά είναι ιδανικά για :

  1.        Άτομα που δεν μπορούν να βάλουν δύναμη στον αντίχειρά τους.
  2.        Μεγαλύτερα παιδιά που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα συμβατικό ψαλίδι αλλά δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν εύκολα το άνοιγμα και το κλείσιμο της λαβής του.

 

Εικόνα για τον εκδότη PETA (UK)  Ltd

Η Peta είναι μια δεύτερης γενιάς οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1976.
Ο ιδρυτής της, Lionel Crockett, ήταν ένας καινοτόμος επιχειρηματίας ο οποίος, αφού σχεδίασε το πρώτο ψαλίδι Easi-Grip®, επικοινώνησε με Εργοθεραπευτές έτσι ώστε να κατανοήσει την ποικιλία των ειδικών αναγκών των παιδιών και των ενηλίκων με σωματικές αναπηρίες. Αυτό οδήγησε στην ανάπτυξη ενός ευρέως φάσματος προσαρμοσμένων ψαλιδιών.
Περα από τα ειδικά ψαλίδια, η εταιρεία έχει σχεδιάσει μια σειρά από Easi-Grip® εργαλεία κήπου μαχαίρια κουζίνας και σκεύη. Με τα προϊόντα της, προσφέρει ιδιαίτερα ωφέλη σε όλους ανεξαρτήτου ηλικίας και ικανότητας.
Σήμερα η εταιρεία ανήκει και διοικείται από την κόρη του Lionel, Genny Crockett η οποία έχει χτίσει μια αφοσιωμένη και επιτυχημένη ομάδα. Εξάγει σήμερα το 60% των προϊόντων της σε διανομείς σε όλο τον κόσμο κάνοντας την καθημερινή διαβίωση των ανθρώπων με ειδικές σωματικές αναπηρίες πολύ πιο εύκολη!

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Λαβή για μολύβι

Μεγάλη, άνετη λαβή που βοηθάει τη σωστή τοποθέτηση των δακτύλων κάθε φορά. Ο σχεδιασμός της καθιστά δύσκολο να τοποθετηθούν λάθος τα δάχτυλα.
4,50 €

Ark's Stick Μαλακό

Κατασκευασμένο στις Η.Π.Α., το ARK’s Brick Stick Textured Chew Necklace παρέχει ένα ασφαλές και διακριτικό κολιέ για άτομα που έχουν την τάση να μασούν. Βοηθάει την έντονη άσκηση του στόματος και των γύρω υποδομών και βοηθάει πολύ τα παιδιά που επιθυμούν συνέχεια να μασούν κάτι, να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν. Διατίθεται σε 3 επίπεδα σκληρότητας.
27,00 €

Ελαφρύ Ψαλίδι για Δεξιόχειρες

Εξαιρετικά ελαφρύ ψαλίδι, υψηλής ποιότητας, ιδανικό για τα μικρά παιδιά ή για όσους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το συμβατό ψαλίδι. Ανοίγει μόνο του χωρίς να απαιτείται πίεση. Δεν περιλαμβάνει ειδικές υποδοχές για τα δάχτυλα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον αντίχειρα και τα δάχτυλα ή την παλάμη, απαιτώντας μόνο μια απαλή συμπίεση για τη χρήση. Δεν ασφαλίζει αλλά διατηρείται η δράση του ελατηρίου του.
12,00 €